Ceyhun sonuçtan çok memnun

VM Medical Park Maltepe Hastanesi Yanlış Açılan İşlem Ve Sigorta

25 Ağustos 2023 16:00
Ceyhun'un Teşekkür Mesajı
“Hasta haklarındaki hanım ve yönlendirilen kişiler oldukça hızlı ve nazik bir şekilde sorunumu çözdü. Çok teşekkür ediyorum”

24.08.2023 tarihinde hastanenizin gastroenteroloji bölümünden muayene oldum ve ertesi gün için endoskopi kararı alındı. Allianz sağlık sigortam muayene ücretini karşıladı. Muayeneden çıkarken kayıt masasına endoskopiyi de sigortanın karşılayıp karşılamayacağını sordum. Karşılayacaklarını söyledi.

25.08.2023 tarihinden endoskopiye gelmeden önce hastaneyi arayarak tekrar sigortanın endoskopiyi karşılayıp karşılamayacağını sordum. Daha sonra gelen telefon aramanızda sigortanın karşılayacağını söylediniz.

Ben de sigorta endoskopi ücreti karşılayacağı için hastaneye geldim. Kayıt masasına uğradım. Endoskopi yapıldı, biyopsi alındı. Kayıt masasından bir ücret ödemeyerek kimliği alıp çıktım.

Ancak sonradan haberim oldu ki sigorta bu işlemi karşılamamış. Allianz sigortayı aradığım zaman işlemin yatarken tedavi olarak yanlış açıldığını, ayakta tedavi açılması gerektiğini söyledi. Bu sebeple işlemimi ayakta tedavi olarak düzeltip sigorta tarafından onay almak istiyorum. Aksi takdirde birçok defa sormama rağmen yanlış bilgilendirildim. Hastanedeyken haberim olmadı.

Ceyhun
26 Ağustos 2023 13:56

28 Ağustos 2023 09:06 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Ceyhun C. Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Sağlıklı günler dileriz.

Suna
10 Ocak 11:15

Ahmet
14 Nisan 2024 01:37
medical-park-hastanesi-tamamlayici-sigortam-oldugu-halde-hastane-benden-ucret-tahsili-yapti-1.pdf
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Hastanesinde Alınan Haksız Ücret

Fatih
30 Mayıs 2024 12:59
Halit sonuçtan memnun

Halit
13 Şubat 22:01
"Evet sonunda dun itibariyle ücret iadesi yapıldı teşekkür ederim"
Medical Park Hastanesi Kategorileri