Erol sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Medical Park Hastanesi Check Up Servisi

07 Şubat 2024 11:08

Samsun Medical Park Hastanesinden eşim için check up satın aldım. Bir insan kendi parasıyla nasıl rezil olup bunu Medical Park sayesinde anlamış oldum. 9.100 TL ödeyerek check up hizmeti aldım. Hizmet aldığımda randevu oluşturuldu. Randevu günü hastaneye gidildi. Acil servisten daha kalabalık bir durum söz konusu. Herkese aynı saate randevu vermişler. 6 saat de bitmesi gereken işlemler o gün bitmedi. Nasıl bitsin ki bir serviste en az 45 dakika sıra bekliyorsunuz. Kalan tahliller için başka bir gün randevu alınız dendi. Ama bu kez de randevu alamıyoruz. Çok meşgullermiş. Merkezlerini arıyoruz oradan bizlere mutlaka size Samsun Medical Park Hastanesinden dönüş yapacaklar diyorlar. Ama Samsun Medical Park hastanesinin hiçbir şeyi taktığı yok. Ne arayan var ne soran. Eşime check up alırken bana da satmaya çalışmışlardır. Önce bir görelim memnun kalırsam bende alırım demiştim. Kapısından içeriye girmem. Poliçeyi satana kadar çok iyi. Ondan sonrası tam bir cüzzamlı muamelesi.
Unutmadan almış olduğumuz paket içerisinde ki bazı tahlilleri de yapmıyorlar. Dr. Gerek görürse yapacaklarmış. Check up ın amacı nedir ki daha check up ın neden yapıldığını bilmiyorlar. Hasta olmasan da tahlillerin yapılması bir hastalık var mı yok mu teşhis etmek değil midir?
Medical Park dan check up alacaksanız bence hiç düşünmeden vazgeçin. Check up işlemimiz bile tamamlanmadı. Yarım kaldı. Randevu alamıyoruz.

19 Şubat 2024 16:08 (Şikayetten 12 gün sonra)
Erol
19 Şubat 2024 16:11

Tamam. Güzel. Kopyala yapıştır cevabınızı verdiniz. Lakin yapıştırırken neden " telefonla beni aramış gibi" yazıyorsunuz. Bari o kısmı sileydiniz. Amacınız problem çözme değil. Çözüyormuş gibi yapmak.

Tamer sonuçtan çok memnun

Hastanede Zaman Kaybı Ve İletişim Sorunları

Tamer
07 Ocak 14:28
Hastanede Zaman Kaybı Ve İletişim Sorunları

Kontrol Randevusu Karmaşası ve Ekstra Ücret Sorunu

Perihan
04 Ekim 2024 16:52
Bulent sonuçtan hiç memnun değil

Ön Ödeme Sonrası İletişim Ve İade Sorunları

Bulent