Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsun Medical Park Fazla Ücret

17 Ocak 2024 02:39

Öncelikle ameliyatımı yapan üroloji doktoru A******* beye teşekkür ederek başlamak istiyorum. 18 kasim 2023 günü Samsun Medical Park hastanesinde böbrek taşı ameliyatı oldum. Bununla ilgili de gerekli ödemeyi yaptım ( her ne kadar ameliyat sabahi denilenden fazla miktar isteyip te itiraz sonucu sekreter hanimin "özel notlarıma tekrar bakayım " deyip tekrar ilk söylediği rakamda mutabık kalsak ta! ( özel not ne oluyorsa onu da anlamadım ) neyse ameliyatı olup ertesi gün taburcu olduk. Ameliyat esnasında bana kateter takılmış ( olabilir gereklidir bir şey demiyorum ) 15 gün sonra kontrol için gittiğimde takılan bu kateterin alınması gerektiğini 5 bin tl ödemem gerektiğini söyledi, ancak öğretmen olduğumdan dolayı bunu 3 bine halledebileceğini söyledi sekreter hanim... Ama ben öğretmen değilim dediğimde sustu kaldı. Bu defa beni ödeme bankosuna gönderdi bankodaki arkadaşla birbirlerine bağırmaya başladılar o diyor ne alayım o cevap veriyor 3 yeter filan saçma sapan muhabbet. Görevliye soruyorum neyin parası bu kateter çekme bedeli. Ameliyat oluyorsun şifa buldum diyorsun kontrol için gittiğimde ekstradan ücret İstiyorlar. Ücreti ödedim eczaneye gittim eczacı halen hastanede yatıyor gözüküyorsunuz ilaç alamazsınız diyor. Tekrar hastaneye gidiyorum kendimi taburcu ettiriyorum. Saçma sapan muhabbetler olaylar. Hadi paramız vardı verdik ya olmasa ne yapacaksınız onu bilmiyorum. Tarafımdan alınan ekstra 3 bin tl yi iade etmenizi istiyorum. Tabi becerebilirseniz ( neye göre aldığınızı bulabilirseniz ) ameliyat olacaklara tavsiye m uzerinizde fazla fazla para bulundurun. Bunları yazarken benim kafam ağrıdı. Düşünsenize yaşadığınızı. Gidin başka yerde ameliyat olun şifa bulacağım deyip. Psikolojinizi bozmayın

27 Ocak 2024 08:08 (Şikayetten 10 gün sonra)

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Radyoloji Yorumları Ve Eksik Tanı Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

28 Ekim 11:26

14 Temmuz 23:23
Emrah sonuçtan çok memnun

05 Ekim 2023 11:37
"İlginiz için teşekkür ederim."
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Acil Ameliyat Öncesi Yüksek Ücret Ve Fatura Mağduriyeti Yaşadım

18 Haziran 17:24