Gamze sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Yenidoğan Muayene Ücreti İle İlgili Şikayet

Medical Park Hastanesi Yenidoğan Muayene Ücreti İle İlgili Şikayet
07 Mart 2024 16:52
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetim iletilir iletilmez söz konusu şikayete ilişkin tarafıma geri dönüş sağlandı. Markanın güvenilirliği beni şaşırtmadı. Çok teşekkür ederim”

Medical Park Hastanesi Seyhan Hastanesi 5 günlük bebeğime muayene ücreti kesti, Yenidoğan bebeklerin ilk 28 günlük muayene fark ödemeleri SGK ® tarafından yapıldığını söylememize rağmen ücret ödemesini yapmak zorunda bırakıldık. Faturalar ile SGK’ya şikayetimi bildireceğim

Gamze
07 Mart 2024 17:13

08 Mart 2024 07:36 (Şikayetten 14 saat sonra)

Selma sonuçtan çok memnun

Selma
25 Ekim 2023 21:56
"Teşekkür ederim"
Ahmet sonuçtan çok memnun

Yenidoğan Bebek İçin Haksız Muayene Ücreti

Ahmet
20 Ocak 13:40
"Hastane ile alakalı yatış taburculuk ve sonrasındaki faturalandırma süreci de dahil olmak üzere tüm süreçlerde bizimle yakından ilgilenen hasta hizmetleri müdürü zeliha akça dinçol hanımefendiye ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şikayete konu olan sürecin çözümünde de yakından ilgilenip aynı gün geri dönüş sağlayıp çözüm için personel yönlendirmesi hastane ile alakalı emin ellerde olduğumuz hissiyatını oluşturdu. Medical Park Seyhan Hastanesi ailesine Zeliha Hanım özelinde çok teşekkür ederiz."

Onur
20 Temmuz 2023 09:57
Gülşah sonuçtan çok memnun

Gülşah
25 Eylül 2023 11:58
"Ücret iadesi yazıldı. Geri dönüş için teşekkürler"

Medical Park Hastanesi Maltepe Yeni Doğan Bebekten Ücret Alınması

Özge