Mevlüt sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 14:55

Medical Park Hastanesi ve Liv Hospital hastaneler grubundan kadın doğum biriminden sağlık danışmanı B**** Hanım ile Ankara Medical Park Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Öğretim Üyesi A**** A****'ın Doğum Paketi ücreti için görüşme gerçekleştirdim. B**** Hanım, uzman doktorlar için doğum paketi ücretinin 55.000 TL, doçent ve üzeri doktorların da doğum paketi ücretinin 65.000 TL olduğunu söyledi. Hatta en kısa zamanda alım yaparsanız bu fiyatların üzerinden %10 da kampanyamız var dedi. A**** A**** Hoca için doğum paketi almak istediğimi söyleyince %10 dahil paket fiyatının 49.500 TL olduğunu görüşmeyi gerçekleştirdiğimiz WhatsApp üzerinden yazdı. Aynı gün akşama doğru başka bir mesaj atarak hastane ile görüştüm, A**** Hocanın doğum paketi fiyatı 65.000 TL'ymiş yazdı. Doçent ve üzeri hekimlerin fiyatı 65.000 TL ise neden öğretim üyesi olan doktorun paket fiyatı doçentlerin ki ile aynı? Her şeyi geçtim, neden beni yanlış bilgilendiriyorsunuz? B**** Hanım, ben 49.500 TL üzerinden yararlanabilmeniz için opsiyon sağladım deyip, tamam ben ödeme yapacağım deyince, konuşmanın başında şu bankalara şu kadar taksit yapılıyor deyip sonra ama maalesef ben hastane ile görüştüm, havale ve EFT ile taksit yapılıyormuş demesi gerçekten komik. İnsanları yanıltmayın, ne tutturabilirsek düşüncesi ile hareket etmeyin. Koca kurumsal bir firmaya yakışmıyor. Sorunumun çözülmesini istiyorum, şahsi bir şey istemiyorum, sadece adil olun.

22 Temmuz 2024 20:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalışıyoruz. Sağlıklı günler dileriz.

Mevlüt
24 Temmuz 2024 15:18

1 kere arayıp da basit olmayacak bir teklifte bulunup ben kabul etmediğim halde, sonra bir daha aramayarak sorunumu çözmüş mü oluyorsunuz. Haklı olduğumu kabul ediyorsunuz, evet bu doktor Doçent değil ama hasta sayısı çok, SGK'a bağlı değil diyerek. Doçent değilse o zaman Doçent fiyatı istemeyin, doktorun hasta sayının çok olması paket fiyatını yükseltebileceğiniz anlamına gelmiyor. Doktorun SGK'a bağlı olup olmaması da sağlık sigortaları olanları ilgilendiriyor, ben zaten parasını ödeyerek doğum paketi satın alacağım. En önemlisi de bana baştan fiyat olarak ne teklif ettiyseniz ben bunu istiyorum. Doğum Paketi ücretlerini açıklarken Doçent ve üstü doktorlar ve Uzman Doktorlar Doğum Paketi Fiyatları yanında; yoğun Doktorlar, Doçent olmayan ama Doçent adayı doktorlar diye açıklarsanız kimseyi yanıltmazsınız. Ya da çağrı merkezlerinize ilgili, alakalı çalışanlar koyarak daha sağlam bir sonuç elde edebilirsiniz.

Selma sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Fiyat Ve Doktor Seçimi Sorunu!

Selma
26 Mart 15:46

Medical Park Hastanesi Fahiş Fiyat Artışı

Burak
24 Haziran 2024 13:19
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Doğum Paketi Kapsamı Ve Ekstra Ücret Sorunu!

Süleyman
12 Ekim 2024 15:47
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
07 Mart 2024 00:24
"Hasta haklarından Sabire hanım geri dönüş yaparak bizimle güzel ilgilendiler doğum zamanı özel ilgileneceklerini de ilettiler iyi ki şikayet vara yazmışız da bize geri dönüş oldu diyeceğimiz bir müşteri temsilcisi koymuşlar ikna kabiliyeti ve samimiyeti çok yüksek resmen biz ikna olduk sabire hanıma teşekkür ederim umarım ismini yanlış yazmadık😀"
Medical Park Karadeniz'de Beklenmedik Ücretlendirme Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Randevuda Verilen Fiyat Bilgisinin Sonradan Değiştirilmesi Ve Ücret Farkının İadesi Talebi

20 Ağustos 13:47
Medical Park Hastanesi Kategorileri