Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Hastanede İletişim Sorunları Ve İlgisizlik

05 Eylül 2024 12:31

3 Eylül kardiyoloji bölümünden K**** beye randevu aldım. Gittim güzel muayene mi oldum. EKG çekildi ve 4 Eylül de Holter takılması için randevu verildi. Buraya kadar her şey normal ilerliyor. Holter takıldı ve ertesi gün 10 buçukta gelmem söylenmedi. Holterin çıkarılması için. Hastaneden çıkmadan önce doktor asistanın yanına gidip 10 buçukta Holter çıkacak o sıra doktora sonuçları gösterebilir. Miyim diye soru sordum randevu alırsanız daha iyi olur dedi ama alamazsanız sorun değil yardımcı olurum dedi. Çıkardıktan sonra gösterebilir. miyim. Dediğim de ise evet cevabı verildi. O sıra sistemde K**** beye ertesi güne randevu yoktu zaten. Ertesi gün oldu. Geldim çıkardık ve doktor asistanın yanına gittim bilgi verdim. Geldiğimi ve göstermek istediğimi ve biraz beklememi dinlenmemi söyledi. Başladım beklemeye. Arada bir saat geçti. Tekrar gittim ve ne zaman alacağını sordum. Şu an alamayacağını istersem bekleyemem ya da gidip başka bir gün gelebileceğimi söyledi. Pardon da siz demediniz mi bana beklememi. Saat 11 ve ben 2 buçuk 3 e kadar nasıl bekleyeyim. Ayrıca öğlenden sonra da kesin bir net saat yok bakabilir iki tane anjiyo su var ama bir ihtimal. Ben bir ihtimal için o kadar yolu tekrar mı geleceğim. Nasıl hizmet bu. Öf demeler püf demeler Doktor odasından çıkıp masasına telefon fırlatan asistan içinden g*zekal* diyen bir asistan. Duymadığımızı zannetmesi ayrı bir ironi. Babasının yeriymiş gibi tavırlar. Hastaya surat yapmalar cevap vermemeler. Göz devirmeler. Doktorun kalitesini düşüren hareketler. Hastaneyi rezil eden durumlar. Asla bir daha gelmeyeceğim. Ve herkese yatacağım. CİMER'e ve sağlık bakanı F******** beye kadar gideceğim bu olay için. Ben kalp çarpıntım için geliyorum hastaneye ama durumlar beni daha çok çıldırtıyor. Başıma gelen aksi durumda kalbimle ilgili bu sinir harbinde yaşadığım durumdan dolayı ekstra bir durum yaşamam durumunda hastane suçludur. Kat sorumlusu şefi artık neyse T**** hanım sağ olsun asla ve asla yardımcı olmadı. Sizin hastanın yanında olmanız gerekiyor. Kahve sohbeti yaptığınız asistanın değil. Böyle insanların eline kalırsa bu iş çok hasta kaybedersiniz merak. Etmeyin yurt dışına da yatacağım hizmetinizi.

06 Eylül 2024 08:08 (Şikayetten 19 saat sonra)
Gamze
06 Eylül 2024 18:14

Merhabalar Evet hasta hakları ile görüşme sağladım. Ama asla tatmin olmadım. Sadece anlattım ve hasta hakları beni dinledi böyle bir durum olmaması adına tedbirlerin alınması için gerekli şeyleri yapacağını iletti. Ama asistan faciasını ilk kez yaşamadım. Diğer sorunlar da da alınacağı belirtilmişti bir sorun çözülmedi.

Gamze
02 Ekim 2024 11:27

CİMER'e yapmış olduğunuz yanlış açıklamadan konuya nasıl hakim olmadığınız ortada :) muayene olmak için beklemek istememişim bir gün sonrası için randevu almam istenilmiş vs. Birincisi tahlil sonucu gösterilecekti bekleyin bir saate alacağız dendi alınmadı gidin başka gün gelin dendi randevu alın ya da aradan ben zorla gelmek gibi bir durum söz konusu dahi değil. Hasta hakları önce olaya hakim olunuz sonra savunma yazınız.

Mihriban sonuçtan hiç memnun değil

Mihriban

Kadir sonuçtan çok memnun

Sintigrafi Randevusu İçin Günlerdir Dönüş Alamıyorum

Kadir
27 Haziran 11:33
"Öncelikle sağlık konusunda bir ambulansın saniyeleri nasıl kıymetli ise hastanenin randevu teşhis tedavi üzerinde yaptığı hizmetin ambulans saati gibi önemine dikkat çekerim Randevu almak dört gün gibi bir süreç olmamalı anında cevap verilmeli uzak bir tarihe randevu verilecek se de hastaya anında bildirilmelidir. Teşekkürler..."
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
26 Nisan 2024 23:12
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Ameliyata 2 Gün Kala Ek Ücret İstedi

Hazal