Pinar sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Göztepe Hastanesi, Vezne Görevlileri

29 Ekim 2023 13:30

Medical Park Göztepe hastanesinde, 11.09.2023 tarihinde mamografi çektirdim, veznede işlem yapan görevliye 'Allianz sigortam olduğunu ve senede bir kez ücretsiz mamografi hakkım bulunduğunu işlemin bu şekilde yapılmasını, zira üç yıl önce Antalya Medical Park'ta normal ayakta tedavi olarak işlem yapıldığı için tüm limitimin bittiğini ısrarla belirtmeme rağmen, bu işlemle biz ilgilenmeyiz sigorta kendisi hallediyor dedi.' Dün fark ettim ki yine aynı hata yapılmış ve yine aynı hastanenin aynı hatası yüzünden sigorta limitim sıfırlanmış ayrıca hakkım olan yıllık ücretsiz mamografi hakkım olduğu gibi duruyor. Ben bu sefer peşini bırakmayıp çözülmediği takdirde CİMER e kadar yazacağım, iş bilmezliklerinin ceremesini neden ben çektim.

01 Kasım 2023 15:51 (Şikayetten 3 gün sonra)
Pinar
03 Kasım 2023 07:57

Hastane olarak hiçbir şekilde çözüm yoluna gitmeyerek bana " faturayı kapattık maalesef iptal yapamayız" dan başka bir cevap verilmedi. Demek ki sadece veznedekiler değil bu işlemle alakalı çalışanlarınızda işlerini tam anlamıyla bilmiyor zira geçmiş aya ait bile olsa fatura iptal edilebilen bir şey. Her neyse ben sizlere telefonda da belirttiğim gibi CİMER ve bağlı bulunduğunuz Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetlerimi yaptım.

Medical Park Göztepe-Şeker Yüklemesi Ücreti

Hayal
19 Ekim 2023 18:04
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
03 Haziran 2024 17:11
"Soruna yapıcı çözüm bulmaya çalışan Serap Hanım a teşekkür ederim."
Erhan sonuçtan memnun

Medical Park Göztepe Hastanesi - Para İadesi Yapmıyor.

Erhan
04 Haziran 2024 15:47