Muhammed sonuçtan çok memnun

Medical Park Hastanesi Doktor Tarafından İptal Edilen Operasyonun Ön Ödeme Ücreti İadesi.

19 Temmuz 2024 01:33
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
“Ücret iadem gerçekleşti teşekkürler”

Yakınım Samsun Medikal Grup da Mide tüp balon ameliyatı için anlaştı. Bizden ön ödeme parası 7.000 TL istendi ve 18.05.2024 tarihinde ödedik. Daha sonra doktorun annesi rahatsızlandı gerekçesiyle yakınım Y**** K*** nın mide tüp balon ameliyatı iptal edildi. Kendisi yurt dışından bu ameliyat için Türkiye ye gelmişti ve son gün iptal edildi. 1 hafta içerisinde de geri döndü. Ön ödeme ücretinin 10 iş günü içerisinde yatırılacağı söylenmişti ancak tam 2 ay oldu hala göndermediler. İşlem hiç yapılmadı hasta hiç hastaneye girmedi. Doktorun sekreterini Her aradığımızda bu hafta diyor. Anlaşma sağladığında aynı gün parayı isteyen kişiler şimdi parayı göndermiyor. Bir an önce ödememizin yapılmasını istiyorum

19 Temmuz 2024 01:19

Yakınım Yakup Kaya Samsun medikal grup da görevli doktor ile yurt dışından tel ile anlaşarak mide tüp balon ameliyatı olmaya karar vermiştir. Hemen ön istendiği için ve kendisi yurt dışında olduğundan tarafımdan 7.000 TL Medical Park a para transferi yapılmıştır. Ancak 28.05.2024 tarihinde operasyona 1 gün kala doktorun hanımının vefat ettiği söylenerek ameliyat iptal edilmiştir. Doktorun asistanı bize ücret iadesinin 10 gün içinde yapılacağını söylemişti. WhatsApp konuşmalarında. 2 ay olmasına rağmen hala ücret iadesi yapılmamıştır. Ücret iademin yapılmasını talep ediyorum

30 Temmuz 2024 15:56 (Şikayetten 11 gün sonra)
Muhammed
Muhammed
31 Temmuz 2024 02:11

Ücret iadem gerçekleşti teşekkürler

27 Mayıs 2025 22:55
Ameliyata 5 Gün Kala İptal Ve Ücret İadesinde Mağduriyet Yaşadım
Ameliyata 5 Gün Kala İptal Ve Ücret İadesinde Mağduriyet Yaşadım
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Acil Ameliyat Öncesi Yüksek Ücret Ve Fatura Mağduriyeti Yaşadım

18 Haziran 2025 17:24

Mide Balonu Çıkarma İşleminde Yaşanan İlgisizlik Ve Ek Ücret Talebi

30 Ekim 2025 18:14
mide-balonu-cikarma-isleminde-yasanan-ilgisizlik-ve-ek-ucret-talebi-2.jpg
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi Ameliyata 2 Gün Kala Ek Ücret İstedi

08 Ağustos 2023 12:03