29 Şubat 2024 10:4035.926

Medical Park doğum paketi kapsamında Yenidoğan için ultrason, kalça muayenesi - 1 adet (ilk 28 gün içerisinde) muayene ve ultrason hakkınız bulunmaktadır. 30. Gün gittiğiniz takdirde muayene ve ultrason ücreti olarak 1600+1600 = 3200 TL ödemeniz gerekmektedir. Doktorumuzun bir aydan önce ultrason istemediğini ve Medical Park'ın kendi sitesinde de (https://www.medicalpark.com.tr/bebeklerde-kalca-cikigi/hg-1977) kalça muayenesinin bebek 6-8 haftalıkken gerçekleştirilmesi gerektiği yazdığı halde, 2 gün geçtiği için (30. Gün) bizden muayene ve ultrason ücreti olarak 1600+1600 = 3200 TL talep edildi.

Doktor ile görüştük, doğum paketinin içeriğinden haberi olmadığını ve bir şey yapamayacağını belirtti. Ücret talep edilmesi üzerine, doğum paketi kapsamında ücretini ödediğimiz muayene ve ultrason için tekrar ödeme yapmayacağımızı belirterek kabul etmedik. Hastanenin hasta hakları ile görüştük; personel, yardımcı olmaktan ziyade sözleşmeyi anlattı.

Devlet hastanesi'nde muayene yaptırdık, doktor çok ilgilendi ve ultrasonun 6-8 haftada yaptırılmasını, erken çekildiğinde genellikle bozuk çıktığını belirtti. Ultrason için randevumuzu aldık.

Medical Park'ın kendi sitesinde de belirttiği üzere, kalça ultrasonunun 6-8 hafta içinde yapılması gerektiği ve doğum paketinin bu bilgiye göre revize edilmesi gerektiği kanaatindeyiz.

Bununla birlikte, standart fotoğraf çekiminde, photoshop kullanılması istenirse bu ücretli; fotoğrafların dijital kopyaları istenirse bu da ücretli olmaktadır. Fotoğraf çekimi sırasında fon perdesi kullanılmamakta ve odadaki eşyalar fotoğrafta görünmektedir. Kapı süslemesinde de çocuğun adı yazılmamaktadır; önceden belirtilirse hazırlık yapılabilir. Personel ve doktorlar gayet ilgili ve nazikler, kendilerine teşekkür ederiz.

1 Mart 2024 14:29 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba; Daha kaliteli hizmet sunabilmek adına değerli geri bildiriminiz için Medical Park olarak teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz görüşünüz ile ilgili değerlendirmemizi en kısa sürede sonuçlandırmaya çalıştık. Yaşadığınız bu deneyimden dolayı üzgünüz. Ayrıntılarını telefonda da size ilettiğimiz gibi benzer bir deneyim yaşamamanız için gerekli tedbirler alınmıştır. Her türlü paylaşımınız için Hasta Hakları Birimi ya da Çağrı Merkezimiz ile irtibata geçebilir,7/24 hizmet veren Çağrı Merkezimize iletebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Tekin
22 Mart 2024 15:02

Medical Park Hastanesi müşteri hizmetleri tarafından herhangi bir arama gerçekleştirilmemiştir.

Medical Park Hastanesi Göztepe Hastanesinden Randevu Alamıyorum

7 Mayıs 2024 16:542.613

"Sorun çözüldü. Teşekkürler."

Medical Park Hastanesi Yenidoğan Kalça Ultrasonu

9 Kasım 2023 15:3650.447

Kocaeli Medical Park hastanesinde doğum yaptım. Doğum fiyatı konuşulurken bebek kalça ultrasonu ücretinin dahil olduğu s...

Medical Park Hastanesi Yenidoğan Kalça Ultrasonu
1 Yorum

Medical Park Hastanesi Park Bursa Doğum Paketine Dahil Olan Şeyler Yapılmıyor

13 Aralık 2023 12:4010.839

"Şikayetimiz ile ilgilenen kişi, gayet çözüm odaklı ve nazikti. İlgisi için teşekkür ederim."

1 Destek

Medical Park Hastanesi Bilgisiz Ve Tecrübesiz

6 Temmuz 2024 15:379.226

Medical Park Hastanesi Bursa Hastanesi'ne telefonla bebeğimiz için kalça ultrasonu çektireceğiz dedik saat sorun olur mu...

Öne ÇıkanKonular

Medical Park Hastanesi Kategorileri