Medical Park Haksız Para Talep Ediyor

18 Mart 2024 11:23

Merhaba
Göztepe Medical Park hastanesinde bademcik ameliyatı olacaktım özel sağlık sigortam var ve %100 her şeyi karşılıyor. Faturam çıktı baktım özel sağlık bakım hizmet bedeli %10 yazıyor. Bu da ne diye sorduğumda bunu karşılamıyor ameliyatta alınıyor dediler. Geçen senede bu hastanede ameliyat oldum yine aynısı istendi. Böyle bir tutarın talep edilemeyeceğini öğrendim. İvedilikle benden alınan bu tutarın iade edilmesini talep ediyorum. Aksi durumda CİMER üzerinden Sağlık Bakanlığına şikayetimi ileteceğim.
İyi çalışmalar

01 Nisan 2024 11:44

Merhaba Göztepe Medical Park hastanesine çocuğumu bademcik ameliyatı olması için götürmüştüm. Doktorla görüşüldü vs yatış işlemleri için vezneye gittim orada bana özel sağlık bakım hizmeti adı altında bir borç çıkardılar. Oysa ki özel sağlık sigortam var ve yüzde yüz her şeyi karşılıyor. Neden bu çıktı dediğimde bunu karşılamadı dendi. Sigorta şirketimi aradım bunun mümkün olmadığını söylediler. Birazda araştırdım benim gibi birçok insan mağdur olmuş. 2 hafta önce kayıt oluşturduk bakıyoruz dediler hergünde arayıp soruyorum kimse ilgilenmiyor. Artık yapacak bir şey yok CİMER üzerinden Sağlık Bakanlığına şimdi bildiriyorum.

18 Mart 2024 15:45 (Şikayetten 4 saat sonra)

Tuna sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 00:03
Özcan sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 20:10
"Hastane Genel Müdürü Sayın Mehmet Bey'in ve Hasta Yatış Taburcu birimi yetkilisi Handan hanım ile Harun Bey'in konuyla yakından ilgilenmesi ve çözüm odaklı yaklaşımları için kendilerine teşekkür ederim."
Hastane Ücretlendirmelerinde Belirsizlik Ve Ekstra Masraflar

05 Ağustos 2025 13:41