Medical Park Göztepe: Ameliyat Sürecinde Yaşanan Sorumsuzluk Ve İlgisizlik

18 Temmuz 2024 15:36

Merhaba

15 gün öncesinden bana 27 Haziran 2024 günü Medical Park Göztepe hastanesinde operasyon için gün verilmişti. 2 gün kala 28 Haziran saat 15:00'a ertelediklerini söylediler. 12:00'de hastanede olmamı istediler. Hastaneye gittiğimde ilk olarak benden ücreti talep ettiler. (Özel sağlık sigortam olmasına rağmen ücret talep ettiler, sigortanın geçmediğini belirttiler) Ödeme yaptıktan sonra müsait odanın olmadığı söylediler ve beklememi istediler. 15 gün öncesinden tarihi ve saati belirlenip de yatacak odanın ayarlanmaması çok aramiceydi. 2 saat boyunca hastanede mülteci gibi bekledik. Saat 14:30'da kadın doğum biriminde bana yatak ayarladılar ve ameliyat kıyafetlerini giydirdiler. 15:00'de ameliyata almaları gerekirken 17:00'de ameliyata aldılar. 2,5 saat kıyafetsiz bir şekilde bekledim. Ameliyat sonrasında dayanılmaz ağrım olmasına rağmen serum, ilaç vs bir süre verilmedi ve acı içinde yatakta inledim. Sonunda hemşireler halime acıdı eczaneye kendileri gidip ağrı kesici ilaç aldılar. Sonrasında işgöremezlik raporu yazdık demelerine rağmen sonradan öğreniyorum ki rapor hazırlanmamış. Arayıp şikayet ettiğimde hallediyoruz deyip 10 gün boyunca beni oyaladılar. Sonuçta çözülemedi. Defalarca sorumlu kişiyle telefonla görüşmeme rağmen sonuç alamadım. Sağlık ocaklarında bile rapor verilirken böylesine Kurumsal görünen bir hastanede bu kadar acemi ve sorumsuz bir davranış yaşadığım için hayrete düştüm. Raporumun olmayışından dolayı işlerinde de sıkıntı yaşadım ve maddi kaybım oldu. Bir üniversite Hastanesi olduğunu her ortamda belirten ve reklamını yapan bu hastaneye asla güvenilmemesi gerektiğini ben ve çevrem görmüş olduk. Hastaneden çok ticarethane olmuş Medical Park Hastanesi 'ta ilk günden son güne kadar hiçbir şey güzel geçmedi ve asla memnun kalmadım. İnşallah ameliyatım güzel geçmiştir, bunu da zaman gösterecek. Bu şikayetimi hem devlet kademelerinde hem de dijital/sosyal her ortamda dile getireceğim. Medical Park Hastanesi Göztepe hastanesini tercih etmek isteyen her vatandaşın görmesini ve dikkate almasını dilerim.

20 Temmuz 2024 09:38 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Temmuz 2024 17:16

Sahra
04 Temmuz 2024 11:56
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Hastane İlaç Reçetesi ve Taburcu Süreci Sorunu

Esra
02 Ekim 2024 13:28
Ebru sonuçtan çok memnun

Ebru
03 Haziran 2024 17:11
"Soruna yapıcı çözüm bulmaya çalışan Serap Hanım a teşekkür ederim."

Sonay
05 Ağustos 2024 11:27