Medical Park Ankara Ticarethanesi Mağduruyuz

14 Mart 2024 18:25

Prematüre doğan çocuğumun, taburcu olduktan sonra göz rop muayenesi için 12.03.2024 Salı gününe Medical Park Ankara (Batıkent) Hastanesi'nden randevu aldım. Hastaneyi aradığınızda randevu için çağrı merkeziyle konuşuyorsunuz mecburen. Çağrı merkezi de size fiyat bilgisi veriyor. Fakat hastaneye gittiğinizde sizden başka bir fiyat talep ediyorlar. Bu muayenenin prematüre için önemli olduğu ve belli günleri olduğu için o gün yaptırmamız gerekiyordu ve yaptırdık. İstedikleri tutarı ödemek zorunda kaldım. Yanımızda fazladan para olmayabilirdi. Hasta hizmetlerinde müdür olduğunu öğrendiğim Y****** isimli hanımefendi tamamen iletişime kapalı biri. Mağdur olduğumuzu söylediğimizde umursamaz bir tavırla sorumluluğu kabul etmediler ve yardımcı olmak istemediler. Hatta kendi personellerinin yanında hastanenin çağrı merkezini tekrar arayıp aldığım fiyat bilgisini onlara da dinlettim. Y****** Hanım bunu da umursamadı. En son hasta haklarına gidip, konuyu D**** ve M***** Hanım'a da bildirdim. İki gün sonra benimle iletişime geçeceklerini söylediler ve iki gün sonra onlar aramayınca ben ulaşmaya çalıştım. Tabi ki ulaşamadım. Bir hastane, sağlık kurumu olarak tamamen ticarethane mantığıyla ve insan sağlığının önemsenmediği bir kurum olmamalı. Başkalarının da mağdur olmaması adına Batıkent Medical Park Hastanesinin bu ciddiyetsizliğini yazmak boynumun borcu oldu.

15 Mart 2024 13:40 (Şikayetten 19 saat sonra)

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Batıkent’te Rapor Teslim Edilmedi, İletişim Ve Hizmet Sıfır!

Tuğçe
07 Ağustos 13:20

Yasemin
10 Ocak 14:09
Ali sonuçtan çok memnun

Ali
06 Mart 2024 19:00
"Melisa hanım teş6"
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesinde Yüksek Ücret Talebi Ve SGK Bilgisi Çelişkisi

İsa
24 Mayıs 18:01
Medical Park Hastanesinde Yüksek Ücret Talebi Ve SGK Bilgisi Çelişkisi
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Hakan
31 Ekim 2024 00:54