Serpil sonuçtan çok memnun

Hastanede Pansuman Ücreti Şoku

01 Kasım 2024 22:12
Serpil'in Teşekkür Mesajı
“İlgisinden dolayı Emel hanıma teşekkür ederim.”

31/10/2024 saat 22:50 civarında Bursa Osmangazi Medical Park Hastanesi'ne elime bıçak girmesi sonucu elimde oluşan kesik sebebiyle acil bölümünden giriş yaptım. Kanamayı durdurup pansuman yapıldıktan sonra çıkabilirsiniz denildi. Hastaneden çıkış yaparken pansuman ücreti adı altında 250₺ ödeme yaptık ve herhangi bir fatura verilmedi. O anki panikle bu durumu sorgulamadan ödemeyi yapıp çıktık. Daha sonra internetten araştırdığımızda sarı ve kırmızı alandan acilden giriş yapıldığında ücret alınmaması gerektiğini öğrendik. Ödediğimiz 250₺, ödeyemeyeceğimiz bir ücret değil fakat alınmaması gerek bir ücretin alınmış olması etik gelmedi. Bu ücreti ödeyemeyecek bir vatandaş da benim yerimde olabilirdi. Dikiş bile atılmayan tedavide sadece pansuman için faturasız bir şekilde yapmış olduğum ödemenin ne sebeple alındığını öğrenmek isterim. Teşekkür eder, iyi günler dilerim.

02 Kasım 2024 11:10

Şikayetimden hemen sonra arandım. Tedavimin sarı alan değil yeşil alan olarak görülüp o yüzden ücret alındığı söylendi faturada tarafıma iletileceği bilgisi verildi. Arayan kişi çok ilgili ve anlayışlıydı. Sorularıma yanıt almış buldum fakat yinede bir fatura vermemiş olmaları ve sonrasında fatura edilecek olması da içime sinen bir durum değil. Arayan kişiye de ayrıca Teşekkür ederim anlayışla dinleyip anlayışla dönüş sağladığı için. Gidecekler için en azından bilgilendirme olsun kesikler doktorun görüşüne göre sarı olan değil yeşil alan olarak da değerlendirilebilirmiş.

02 Kasım 2024 13:11 (Şikayetten 14 saat sonra)
20 Kasım 2024 13:49

İlgisinden dolayı Emel hanıma teşekkür ederim.

Koza sonuçtan çok memnun

25 Mayıs 2024 00:52
"Şikayetim üzerine tarafıma geri dönüş yapan Emel hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim."
Şeydanur sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 10:17
"Destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim"
Mert sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 14:49
Yanık Tedavisinde Çifte Fatura Şoku
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Acil Ameliyat Öncesi Yüksek Ücret Ve Fatura Mağduriyeti Yaşadım

18 Haziran 2025 17:24