Hanife sonuçtan çok memnun

08 Ekim 2024 13:10
Hanife'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetimden sonra Gizem Hanım beni arayarak konu hakkında yardımcı olmuştur. Desteği için teşekkür ederim”

Görselde görmüş olduğunuz İzmir Medical Park (açık adres; Kahramanlar, 1397. Sk. No:1, 35230 Konak/İzmir) hastanesine hastamızı getirdik, bakın hasta ziyaretine değil hastanın kendi ameliyatı için geldik. 07.10.2024 tarihinde sabah 05:54' de arabamızı park ettik. Bugün (08.10.2024) saat 12:30' da arabamızı almaya geldiğimizde bizden 2 günlük park ücreti almak istendi.
Hastanenin kendi hastası olduğumuzu söylememize rağmen bizden utanmadan 300 lira para aldılar. Şikayet edeceğimi söyleyip fotoğraf çekince de görsel gelemeyeceğimi söylediler. Bu hastanenin yönetimini ayrıca CİMER'e şikayet edeceğimi belirtmek isterim.

Hanife
08 Ekim 2024 16:56

08 Ekim 2024 17:08 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merve
09 Nisan 20:10
Hastane Kontrol Ücreti Ve Yanıltıcı Bilgilendirme Sorunu
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Güvenlik Ve Vale Hizmeti Yok, Personel Yetersizliği Yaşadım

Özlem
17 Haziran 08:04

Yanıltıcı Bilgi Ve Anlaşmazlık Sorunu

Koray
24 Şubat 12:21
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Medical Park Hastanesi'nde Park Ücreti Şoku

Bilal
27 Mart 05:38
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
30 Ocak 2024 23:52
medical-park-hastanesi-insan-acilari-onlarin-para-kazanma-merkezine-donusmus-2.pdf
medical-park-hastanesi-insan-acilari-onlarin-para-kazanma-merkezine-donusmus-1.pdf
Medical Park Hastanesi Kategorileri