Zeki sonuçtan çok memnun

Bursa Medical Park Haksiz Ücret Talebi

07 Nisan 2024 11:43
Zeki'nin Teşekkür Mesajı
“Emel hanıma çok teşekkürler”

Deprem bölgesi Elazığ'dan Bursa'ya geçici süre ile gelen depremzede babamız, 21 Mart 2023 tarihinde göğüs ağrısı ve mide şikayeti ile acil servisten Bursa Medical Park Hastanesi'ne götürülmüştür. Hasta acil sarı alana alınmış ve acil anjiyo yapılmıştır. Hasta, 383*****224 T.C. numaralı A** Y****, hastanede yoğun bakımda 3 gün kalmıştır. Hastane, haksız bir şekilde bize 45 bin TL fatura çıkarmıştır. Kendilerine ailemizin deprem bölgesinden geldiğini ve acil servisten giriş yaptığını, bu nedenle herhangi bir ücret talep edemeyeceklerini belirttik; fakat ücret tahsil edilmeden çıkış veremeyeceklerini söyleyerek 45 bin TL tutarında bir fatura çıkardılar. Kendilerine bu durumu şikayet edeceğimizi ve detaylı fatura istediğimizi söyledik; ancak bize faturayı telefona göndereceklerini söylediler. İki hafta geçti ve hala detaylı faturamız bize ulaşmadı. Bayram sonrası CİMER ve Maliye Bakanlığı düzeyinde şikayetlerimizi yaparak hakkımızı aramaya devam edeceğiz.

08 Nisan 2024 16:03 (Şikayetten 1 gün sonra)
15 Nisan 2024 13:22

Tatil sonrası bu konuda dönüş yapılacağı söylendi ama herhangi bir dönüş alamadım hala

17 Nisan 2024 10:39

Süreç boyunca bizimle insani boyutta konuyu ele alıp bize çözüm önerisi ile gelen ve samimiyetine içten inandığımız emel hanıma çok teşekkürler ederim

17 Nisan 2024 10:42

Emel hanıma çok teşekkürler

Hüseyin sonuçtan çok memnun

08 Kasım 2023 20:35
"Kısa sürede iletişime geçen ve hızlıca mağduriyetimi gideren Medical Park yetkilisi sedat bey'e çok teşekkür ederim."
Şeydanur sonuçtan çok memnun

10 Kasım 2023 10:17
"Destek ve yardımlarınız için teşekkür ederim"
Enes sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 15:08
Medical Park Hastanesi Acil Kalp Krizi Geçiren Hastadan Ücret Talebi.
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2024 23:52
medical-park-hastanesi-insan-acilari-onlarin-para-kazanma-merkezine-donusmus-2.pdf
medical-park-hastanesi-insan-acilari-onlarin-para-kazanma-merkezine-donusmus-1.pdf
Başak sonuçtan çok memnun

08 Aralık 2023 18:42