S. Melek sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 17:49

Medicall Clinic yüzümü hifu ile 10 yaş yaşlandırdı ve telefonlarıma çıkmıyorlar. Zararınızı gidereceğiz deyip şikayetimi kaldırttılar.

Sene başında kendilerini yüzüm ince, yağ yok, erimesin sadece sıkılaşsın, yüksek doz yapmayın dememe rağmen, bütün yağ dokusunu ve hatta kasa kadar yaktılar. Ağzımın içi yanıklarla soyuldu ve normal dediler (gittiğim doktorlar değil dedi) Daha önce başka yerde yaptırdığımda asla böyle olmamıştı.

İşlemden sonra 1 ay yüzüme dokunamadım. Yatarken dahi acıdı. Lenf bezlerim şişti. 2 ay sonra yüzüm eridi ve deri sarktı, jawline diye bir şey kalmadı. Boynumda deriler akordiyon gibi toplandı. Çene altımda deriler birikti, gıdım var gibi oldu. Yaşadığım işkenceyi anlatamam. 6 ay daha erir dedi doktorlar ve nitekim de öyle oldu. Yağ enjeksiyonu yapılması lazım dediler ama yeterli yağım da yok.

Kendilerine ihtar çekeceğim firma da belli değil çünkü bir gıda firmasının pos cihazını kullanmışlar. Yüzüme ip askı, dolgu, altın iğne ve daha pek çok işlem yapılması lazım ve yine de eski haline gelemeyecek, bu halinize alışın diyor doktorlar.

Bu insanlarda zerre vicdan yok. Kesinlikle yaptıkları işe hakim değiller. Doktorları bile olduğundan şüpheliyim.

04 Ekim 2023 19:29

Mesajlarıma cevap yazmıyorlar, telefonlarımı açmıyorlar. Başka numaradan aradım, ben olduğumu anlayınca şimdi o numarayı da açmıyorlar. Güya görüşüp firma sahibiyle geri döneceklerdi. Avukatım işlem yapacak, firmalarına dair zerre bilgi yok. Resmi bir muhatabınız bile yok karşılarında. Yaşattıklarını yaşamadan gitmesinler bu dünyadan. Bu işin peşini asla bırakmayacağım. Kesinlikle kullandıkları aleti bilmiyorlar ve bütün dokularımı yaktılar. Yüzdeki yağ oranı yaşlandıkça azalır, bunlar bir anda bütün yağımı erittiler sanki 70 yaşında insana denk yağ erimiş yüzümde. Ayrıca sinirlerim zarar görmüş, yüzümün sağ tarafında kayma var.

14 Aralık 2023 00:09 (Şikayetten 2 ay sonra)

Hakkınızda yasal işlem başlatılmıştır. Bu yalan şikayet için. Bizden hizmet almadığınız ve rakip firma olduğunuz anlaşılmıştır. Lütfen itibar etmeyiniz

01 Mayıs 2024 05:20

Rakip firma mı? İş yeri sahibiniz kendisini avukat olarak tanıtıp benimle iletişime geçti. Öncelikle bu suç. Sonra gerçek avukatınız aradı, ve kendisine yüzümü düzeltmek için ödediğim rakamları söyledim. Ki hala düzelmedi, hayatımı kararttınız! Ve hala iftira atıyorsunuz. Nerdeymiş bu yasal işlem ve rakip firma durumu? Avukatınız önce mağduriyetimi gidermek için sizin anlaşmak istediğinizi iletti, benden bir sürü bilgi alıp sonra da dava açsın anlaşmıyoruz dedi. Buyurun açalım davayı. Lütfen bana ulaşın firmadan başı yananlar! Insta: istanbulandflats

Yorumlar (17)

Mesude
Mesude

Çok geçmiş olsun. Hufi işlemi güzellik merkezlerinde normalde yasak doktor yapması lazım çünkü kas yerini bilemiyorlar çalışanlar aşırı eğitimsiz. Balıkesir süit güzellik merkezinde aynı. Kaş sileceğiz diye yüzümde yara izi bıraktılar. Ve kusuru söyleyince de saldırganlaşiyorlar. Sırf para ödüyorsunuz.

S. Melek

Maalesef :( gerçekten ömür boyu düzelmeyecek yüzüm. Jawline boyunca engebeli hatlar dışarıdan da görünüyor, Elle de hissediliyor. Sürekli dolguyla iple başka işlemlerle destek oluyorum ama yine bozuluyor. Asla eski yüzüm geri gelmiyor :( korkunç bir his. Bir sürü para harcadım onarmak için. Ve adamlar daha benden aldıkları parayı geri ödemediler. Size de çok geçmiş olsun. Bana ulaşmak isteyenler şu Instagram hesabına yazabilir. Ama lütfen siz de eğer bu iş yerinde zarar gördüyseniz yazın. Başıma gelenleri burda anlattım zaten. Instagram: bizkazanacagiz_2024

Emel
Emel

Yorumunuz için teşekkürler çok geçmiş olsun gitmeyi planlıyordum sayenizde vazgeçtim iyi ki yorumunuzu gördüm Allah razı olsun acil şifalar diliyorum

Haciş
Haciş

Teşekkür ederim bilgilendirme için randevumu iptal ettim

Esengül
Esengül

Dün görüştüm orayla iyi ki araştırmışım yorumları ve mağdurları görünce pişman oldum. İyi ki buradan sesinizi duyurmuşsunuz bizlere. Çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda çözüme kavuşur mağduriyetiniz.

Aslı
Aslı

Bende gitmeyi planlıyordum ama bu yorumlardan sonra kesinlikle gtmicem. Öncelikle hata yapılır bunu kabul edip telafi etmeleri gerekiyor okuduğum kadarıyla hem kabul etmeyip hem de telefon bakmıyorlar aşırı korktm. Allah kimseye yaşatmasın belkide bu yorumlar sayesinde vazgeçtm

Cemile
Cemile

Medicall cılınıc Denizli de Hifu 17 d 18 d cihazlarla tek seansta 10 yaş gençleşdirtiklerini söylediler sosyal medya üzerinden bunun ilgili sürekli bir paylaşımları vardı bende iletişime geçtim tek seans bu işlemi yaptırdım karşılık olarak nakit 5 bin lira ödedim yüzünde hiçbir etkisini görmedim yapan kişilerde uzman değil tamamen kandırmacadan ibaret çöpe atacak paranız varsa gidin derim

Zehra
Zehra

Eyvah eyvah geçmiş olsun hepinize, bende gitmeyi düşünüyordum bir araştırayım dedim vazgeçtim korkunç ötesi bu olanlar.

Dilek

Buradaki yorumları okuyunca ben şoka girdim ben bu geçtiğimiz cumartesi günü gidi ve boyun olarak işlem yaptırmıştım 3 ile 5 ay içerisinde deyişmeyi fark edersiniz dediler 4 gün oldu işlem yapılalı banada bir jel gibi bir şey verdiler bunu kullanmanız lazım diye aldım kullanıyorum bütün yüzüme yaptırmadım gerek yok diye buradaki yorumları görünce içimi bir korku sardı şimdi ya 😔

O hesap kapanmış lütfen buradan ulaşın beril_00010

Gül

Biz de aynı yerden şikayetçiyiz lütfen bana ulaşır mısınız birlikte de suç duyurusunda bulunalım Instagram ismim lisaa_aa0001

S. Melek

Gül hanım nasıl ulaşacağım size?

Hülya
Hülya

Merhaba ben de aynı sorunu yaşadım başka bir guzellik merkezinde insan sagligi hiçe sayılıyor birileri dur demeli neler çektim siz ne yapmayı düşünüyorsunuz

Dilek

Siz hangi şubede yaptırdınız acaba Ankara'da aynı şekilde mi acaba

S. Melek

Hülya hanım instanız nedir? Dava açıyorum.

S. Melek

Merhaba beni bir de utanmadan rakip firma gibi tanıtmaya çalışmışlar ki güya yazdıklarım iftira gibi görünsün. Yüzümü güya biraz kemik dolguyla düzeltmiş halimiz. Mükemmel bir jawlineım vardı. Bakar mısınız yamuk yumuk ne hale geldim. Çok insaflı davrandım. Çok güçlü avukatlarla davaya hazırlanıyorum. Bana katılabilirsiniz. İnsta: istanbulandflats

Nehir
Nehir

Merhaba benimde aynı sıkıntılarım var çözüm buldunuzmu lütfen bana ulaşın

Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Medica World Estetik Etik İlkelere Uymama

28 Aralık 2023 17:27
Maya sonuçtan hiç memnun değil

Hi Fu İşleminde Sonuç Yok, Müşteri İlgisi Yetersiz!

22 Haziran 2025 13:59
hi-fu-isleminde-sonuc-yok-musteri-ilgisi-yetersiz-1.jpg