Gözde sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 12:28

Merhabalar, Medica Derma İzmit şubesi mağduruyum. Başında bulunan F**** Hanım, botoks için gittiğimde anlata anlata bitiremediği gençlik aşısını önerdi ve firmaya güvenerek işlem yaptırdım. 10 bin tutarında bir çöp, asla bir işlevi olmayan saçma bir işlem yaptırdım. Düzeltmek için yüzüme başka bir işlem yaptı. Sonuç olarak o kadar zaman kararlı yüzle gezip bir değişiklik olmadı. Bahsedilen yenilikler yüzdeki küçük kırışıklıklar gidecek, göz altı morlukları, yorgun görünüm, gözenekler ve lekeler... Sonuç sıfır. Son işlem şubatta yapıldı. Görseli ekliyorum. Genel merkezlerini kaç defa aradım, gün içinde dönülecektir dendi ama asla dönülmedi.
Ne yazık ki eşim de aynı kurumdan lazer hizmeti almıştı. 3. seansında tabii ki yine personeller değişmişti. İşini bilmeyen insanlar sonucu kolunda yanık oluştu, görseli ekliyorum. Kendi karışımları olan minik bir krem verdiler ancak boyutu tam olarak tek seferlikti. İçeride iki botoks hakkımız kaldı ve yapılan işlemlerden memnun değiliz, zarar gördük. Hizmetlerimizin ücretlerini geri talep ediyoruz. Muhatap bulamıyoruz.

Biz ailecek mağdur olduk. Kimsenin başına gelmesini istemem. Medica Derma pişmanlıktır.

30 Mayıs 2024 12:51 (Şikayetten 23 dakika sonra)
04 Haziran 2024 10:23
Medika Derma İzmit Hayal Kırıklığı

30 Mayıs 2024 tarihinden bugüne kadar aranmayı bekledim. Müşteri memnuniyeti önceliği olan firmadan kimse tarafıma dönüş yapmadı. Porselen gibi olacak, lekeler gidecek, gözenekler gidecek, parlak olacak vb. İşlem sonucunuz bu. Ne arayarak ne şikayet ederek ulaşılabilir değilsiniz.

04 Haziran 2024 13:17

Burda kimin ne sorunu var bakmadan herkese aynı cevabı veriyorsunuz. Umarım insanlar size gelmeden önce bu mağduriyetleri okur.

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

01 Mayıs 2025 11:36
Yanlış Uygulama Sonrası Sağlık Sorunları Ve İlgisiz Davranış
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 22:11
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Medica Derma Klinik Deneyimim: Beklentiler Ve Gerçekler

23 Nisan 2024 20:03