Sefaköy Mea Güzellik Salonu - Lazer Epilasyon Mağduriyetim

10 Eylül 2024 16:32

Yaklaşık 2 sene önce Sefaköy mea güzellik salonundan 10 seanslık lazer epilasyon paketi ve 3 seans cilt bakımı paketi almıştım. 10 seans sonunda istenilen sonucu elde edemeyince tekrar bir 10 seans daha aldım. 14 veya 15. Randevuma birkaç gün kala WhatsApp üzerinden sesli mesajla Sefaköy şubelerinin bazı gerekçeler (dükkan sahibinin kendilerini çıkarma sebebi) ile Bahçeşehir'deki şubelerinde hizmet vermeye devam edeceklerini ve epilasyona oraya gitmem gerektiğini söylediler. Bahçeşehir'in benim için çok uzak kaldığını ve oraları asla bilmediğimi söyledim. Cilt bakımıyla ilgili herhangi bir talebimin olmadığını ancak epilasyon için kalan seanslarımın hesaplanıp ücretinin tarafıma iade edilmesini talep ettim. Böyle bir şeyin mümkün olmadığını, Bahçeşehir'e gitmem dışında bir alternatifimin olmadığını söylediler. Bu arada karşılıklı mesajlaşarak durumu çözmeye çalıştık. Ancak ortak bir paydada buluşamadık. Ben de konuşarak uzlaşamayacağımızı, Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağımı söyledim. 'Tabi efendim' şeklinde dönüş yaptılar. Ticaret bakanlığının çağrı merkezini arayarak nasıl bir yol izleyeceğim bilgisi aldıktan, bundan sonraki alacağım aksiyon için kendilerine bilgi verdim. Kısa bir süre sonra Sefaköy'de kendi seçtikleri bir firmadan kalan seanslarımı tamamlayabileceğimi söylediler. Belirttikleri firmayı araştırdığımda Sefaköy'de henüz 1 ay önce hizmet vermeye başlamış bir yer olduğunu gördüm. Ve buradan hizmet almak istemediğimi belirttim. Fikirlerini almak adına kendi seçtiğim bir firmadan devam edip edemeyeceğimi sordum. Karşılığında böyle bir şeyin çok 'saçma' olduğu mesajını aldım. Asıl benim yaşadığım durumun saçma olduğunu ve seanslara başlamadan imzalamış olduğum; tüketici olarak beni de koruyan bir maddenin olduğunu düşünerek, sözleşmenin örneğini talep ettim (böyle bir sorun yaşayabileceğimi tahmin etmediğim için kopyasını nereye koydum hatırlamıyorum bile.) Örneğinin bende de olduğunu söyleyerek ellerinde başka nüsha olmadığını söylediler. Ki her seans sonunda hizmet aldığıma dair ıslak imzamın bulunduğu evrak da kendilerinde mevcutken. Yardımcı olmak istemediler.
Kendilerinden kaynaklı bir mağduriyete maruz kaldım ve asla müşteri odaklı bir firma olmadıklarını gördüm. İlk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmak olacak.

profile profile

Melis sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2025 14:06
Güzellik Merkezinde Hizmet Alamama Ve İade Sorunu
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

07 Şubat 2025 13:22
Mea Güzellik Merkezinde Hayal Kırıklığı ve İlgisizlik
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 23:38

28 Ocak 2025 17:48