25 Temmuz 2024 10:331.761
Levent'nin Teşekkür Mesajı
Yağmur hanımla görüşme yaptım. Ve sorun çözüldü. Kendisi çok nazik ve çözüm odaklı bir insan. Mcdodo aradan zaman geçse de gönlümü tekrar almayı başardı. Ülkemizin bu tarz işletmelere oldukça ihtiyacı vsr. Tekrardan Yağmur hanım ve mcdodo ekibine teşekkür ederim.

Mcdodo ch-2130 model araç telefon tutucu cihazımı severek 2 yıldır kullanıyorum. Araç camı üzerine uygulandığı için güneşe maruz kalmaktadır. Güneşten muhafaza etmemiz mümkün değildir. Bu düşünülerek bu şartlara uygun bir malzeme ile üretilmelidir. Ben son kullanıcı olarak bu sıvının eriyip özelliğini kaybedeceğini düşünemem ve ayrıca aracımın camına da zarar verdi. Gerekli durumu buraya yazmamak için WhatsApp iletişim hattına belirttim fakat cama yapışan aparatın ellerinde olmadığını ve yeni cihaz için %20 indirim yapılacağını söylediler. Sitede 1900 TL olan cihaz halihazırda zaten Pazaryeri sitelerinde 1500 TL. Ekran görüntüleri eklenecektir. Yıllardır herkese tavsiye ettiğim ve kullandığım bir üründür Mcdodo. Daha önceki fabrikasyon hatalarının arkasında durduklarında da bu durum kafamda daha da pekişmişti. Fakat maddi durumum yenisini alabilecek kadar iyi değil ayrıca da neden yenisini almalıyım? Bu ürünler ömürlü ürünler olmalı. WhatsApp iletişim hattından çözüm bulamadığım için buraya yazmak durumunda kaldım. Önceki sefer çözüm için önce bize ulaşın demelerinden dolayı önce WhatsApp hattından yazdım. Fakat durumu çözmek ve en az 10 yıl süreyle elektronik bir cihazın yedek parçasını sağlamakla mükellef olmak bir yana, değiştirilebilecek ufak bir parça ile sorunum çözülecekken yenisini almaya yönlendirilmem çok uygun değil. Ayrıca yenisini aldığımda da 2 yıl sonra aynı sorunla karşılaşacağım. Burada ürün iyileştirme için yapılmış bir durum yok çünkü. Malzeme aynı, kullanım şekli aynı. Sorunumun çözülmesi için cama yapışan kısmın yedek parçasını talep ediyorum. Çalışan bir ürünün sıfırını almak için %20'lik bir indirim değil. Ekte ürünün fiyatları ve aracımın camından çıkmayan yapışkan malzemenin ve arabaya bindiğimde karşılaştığım durumun görselleri bulunmakta. Cama yapışan aparat tek parça olduğu için bu parçanın tedarik edilmesini talep ediyorum.

29 Temmuz 2024 19:23

Henüz konuyla ilgili herhangi bir dönüş tarafıma yapılmadı… Sanırım firma yavaş yavaş kendini bitirmeye niyetli.

2 Ağustos 2024 16:41

Henüz konuyla ilgili bir gelişme ya da tarafıma dönüş yapılmadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne konuyu bildireceğim.

6 Ağustos 2024 17:19 (Şikayetten 12 gün sonra)

Merhaba, yedek parça hizmetimiz olmamasına karşın 25.07.2024 tarihinde sizinle konu ilgili görüşme sağlanmış olup sizin için depomuza parça mevcut mu diye özel olarak sorduk fakat elimizde olmadığı dönüşünü aldık efendim. Bu yanıtı tarafınıza ilettik ve sizler mağdur olmayın diye aynı ürün için indirim kodu tanımlayarak yardımcı olduk ve tarafınıza ilettik efendim. Konu ile ilgili yapılacak tüm işlemleri sağlamış olduğumuzu açıkça belirtmek isteriz.🙏🤍

6 Ağustos 2024 17:21

Teşekkür ederim öyleyse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmam gerekiyor. Ürünün yedek parçasını ve 2 sene boyunca garantisini sağlamak durumundasınız. İlginiz için teşekkürler ama sonuç olarak yeni ürüne indirim sağlamak bir çözüm değil maalesef. Hayırlı günler.

18 Ekim 2024 12:54

Panora Mcdodo Ürününün Ve Hizmetinin Arkasında Durmadı

Aslı
Aslı
27 Ağustos 2023 16:441.743

"Müşteri hizmetleri aracılığı ile sorunum çözüldü, teşekkür ederim"

Kısa Sürede Bozulan Araç İçi Tutucu Ve Eksik Garanti Süresi

Yasir
Yasir
29 Nisan 2025 12:13956

"B*** Bey ilgilenerek sorunumu çözdü. Teşekkürler"

Mcdodo Araç Tutucu Kırılan Parçalar Ve Tutmayan Yapışkan

Orhan
Orhan
5 Haziran 2024 16:071.979

Mcdodo araç tutucu aldım. Instagram'da gördüm. 1100 TL para verdim. İki par...

Eren
Eren
25 Ağustos 2024 14:581.053

"Çok güzel ilgilendiler teşekkür ediyorum. Müşteri memnuniyeti için powerbank hediye ettiler. Teşekkür Ederim 😊"

Mcdodo Ch-7620 Tutucu Bacakların Arızası

Adem
Adem
29 Mayıs 2024 21:191.786

"Type-C şeklindeki bir güç kablosu normalde her iki yönde de çalışması lazım ki önceden böyleydi. Şans eseri yine de denemek amacıyla bağlantıyı ters çevirip tekrar çalıştırınca düzeldi. Sorun tarafımca çözüldü. Teşekkürler"