Mba Okulları Fahiş Kitap Ücretleri

06 Eylül 2024 09:15

Mba Beylikdüzü kampüsünde eğitime başlayacak 2. Sınıf öğrenci velisi olarak kitap fiyatlarında yarattığınız haksız kazanç politikanız nedeniyle büyük üzüntü duymaktayım. Okul arayışına girdiğimiz dönemde çocuğumuz için en iyisi olacağını ümit ederek başladığımız kayıt sürecinden sonra karşılaştığımız kitap ücreti çok şaşırtıcı ayrıca yardımcı oluruz denerek yapılmıştı kaydımız. Ama ne yazık kı o gün verilen sözler unutularak izahı da olmadığı için gereksiz bir tartışmanın içinde buldum kendimi. Kurumunuz ve kendim adına çok kötü bir durum açıkçası. Geçen yıldan bu yana ciddi bir fiyat artışı yaşanmamasına rağmen %120 nin üzerinde bir fiyat artışını dayatmış olmanız gerçekten çok üzücü. Biz ebeveynler çocuklarımız için en doğrusunu, en iyisini yapma çabasındayız. Sizlerin de aynı hassasiyeti göstereceğiniz umuduyla kurumunuzu tercih etmiştik, fakat son dönemde ülkemizde yaşanan fahiş fiyat modasına sizlerin de eşlik etmiş olmanız hakkınızda yanılmış olduğumuzu düşündürüyor. Sizlere emanet ettiğimiz çocuklarımızın gelecek inşasında ve eğitim hayatında keşke konuya ticari değil de destekleyici bakabilseydiniz. Dilerim en yakın zamanda "eğitim" öncelikli bir kurum olduğunuzu hatırlarsınız.

31 Ağustos 2024 23:39
Emre sonuçtan hiç memnun değil

MBA Okulları Mba İstanbul Kurtköy Kampüsü Fahiş Kırtasiye Ücreti Talep Etti

09 Ağustos 2024 13:51

Mba Okullarının Yüksek Kitap Ücretleri Velileri Zorluyor

09 Ağustos 2024 16:56
Zeliha sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 16:31