Mayadroom Ajans Yanlış Bilgi Verilmesi Ve Mağdur Olmamız

03 Mayıs 2024 16:08

Mayadroom ajansı'na yaptığım başvuru üzerine beni aradılar. Boş olduğum bir güne randevu oluşturabileceklerini ve o gün profesyonel çekim ile kayıt yapılacağını söylediler; ancak veli izni ya da veli eşliğinde gelinmesi gerektiği konusunda herhangi bir bilgi verilmedi. Bunun üzerine boş olduğum günü belirttim ve randevumun olduğu tarihte saatinde abimle birlikte ajansa vardık. Kayıt işlemi yapılacağı sırada veli imzasının gerektiği, abimin veli olarak sayılmadığı ve herhangi bir işlem yapılamayacağı söylendi.

Telefonda böyle bir bilgi verilmediğini belirttikten sonra, telefonda konuştuğum kişiyi sormamız üzerine, tanımadığımı söyleyip arayan numarayı gösterdim ve konu bu kişiyi bulmaya kadar uzadı. Olayın aslını öğrendiğimizde ise, benimle telefonda konuşan kişinin işe yeni başlamış olduğu ve bana yanlış bilgiler aktardığı, hatta normalde gittiğim saatte bile randevu oluşturulmadığı ortaya çıktı.

Bu bilgiyi oradaki daha deneyimli bir çalışan verdi. Yaşananlar yüzünden benim ve abimin tüm günü mahvolmuş oldu. Hem maddi hem manevi olarak zarara uğradık; araba yakıt tüketiyor ve bütün gün trafiğe maruz kalarak zaman kaybettik. Üstelik ajans çalışanlarının abime, 'size kayıt açabiliriz, isterseniz ajansımızı görmüş oldunuz, ' gibi alaycı ifadeler kullanmaları da hayal kırıklığına uğrattı. Sonuç olarak bu deneyimden dolayı pişmanlık duyuyorum.

profile profile

Mayadroom Ajans'ta İletişim Sorunları ve Ücret Mağduriyeti

11 Ağustos 2025 15:19

Mayadroom Ajans Şikayetçiyim

13 Aralık 2024 15:44
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Mayadroom Ajans'ta Sözleşme İhlali Ve Ödeme Sorunları

28 Ağustos 2025 05:19
Yağmur sonuçtan hiç memnun değil

Kayıt Sonrası İletişimsizlik Ve Şeffaf Olmayan Seçim Süreci Hayal Kırıklığı Yarattı

11 Mayıs 2025 00:45
Maryam sonucu yetersiz buldu