Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon H7 Ultimate Radyo Parazit Sorunu

19 Şubat 2024 21:165.513

4 Ocak'ta Photon H7 Ultimate far satın aldım. Farın aydınlatması güzel; ancak sonradan fark ettim ki ışıkları açtığımda radyo frekansım bozuluyor ve parazit oluşuyor. Araçta radyoyu kullanamıyorum; ışıkları kapattığımda radyo düzeliyor, açtığımda ise radyo çekmiyor. Satın aldığım yere durumu sorduğumda, bu sorunun garanti kapsamında olmadığı söyleniyor.

20 Şubat 2024 09:11 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba; PH7231 kodlu aparat kullanmanız gerekiyor. Ürünümüzü hangi firmadan satın almıştınız?

Ferhat
20 Şubat 2024 22:04

Kılıç oto aksesuar adında bir firmadan aldım, ürün değişimi ya da ücret iadesi yerine neden ekstra bir ürün almam gerektiğini söylüyorsunuz?

Ferhat
22 Şubat 2024 18:30

Neden cevap vermiyorsunuz. Söylediğiniz ürünü bulamıyorum bile bir daha tercih etmeyeceğim bu markayı

Garanti Kapsamı Dışında Kalan Arızalı Far İçin Destek Talebi

10 Mayıs 2025 22:131.807

Photon Zenon farı aracıma taktırdım, yaklaşık 1 ay oldu. Gece yolculuğuna çıktığımda önümü bile göremediğimi fark ettim....

Photon Farların Sürekli Arızalanması Can Sıkıyor

5 Kasım 2024 11:471.827

Aracıma Photon marka uzun ve kısa far aldım. Yaklaşık 8 ay önce taktırdım ve aldığım yer 6 ay garantisi olduğunu söyledi...