Doğukan sonuçtan hiç memnun değil

Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon Far Arızası

02 Mart 2024 07:48

23.07.2023 tarihinde Photon marka d3s model far aldım. Vizeye girdiğimde sol farın kısa uzun görevini yerine getirmediğini öğrendim. Garantisi devam ettiği için aldığım yere gittim. Garantiye gidecek en az 1 ay sürer diyorlar. Tekrar ücretsiz vize süresi 1 ay zaten, sizin yüzünüzden ya tekrar vize parası vereceğim. Ya da tekrardan bir far alıp taktıracağım. Sorunumun çözülmesini istiyorum.

02 Mart 2024 13:34 (Şikayetten 5 saat sonra)

Merhaba, ürün faturasını paylaşın lütfen

02 Mart 2024 16:03

Fatura istedim aldığım yerden fakat kargo yaptıklarını ve kargo fotoğrafını gönderdiler.

03 Mart 2024 15:44

Ürün faturası bu değil! Ürün faturasını paylaşın lütfen

03 Mart 2024 15:45

Ürünü hangi firmadan satın aldınız?

03 Mart 2024 16:04

Buca oto aksesuar’ dan aldım. Gönderdiğimin fatura olmadığını bende biliyorum. Firmadan istediğimde kargoladıklarını ve kargo belgesini gönderdiler.

03 Mart 2024 22:02

Satın aldığınız yer garanti konusunda size destek veriyor, ürünü bize göndermişler, olayı bu platforma taşımanızdaki amaç nedir! Her müşteri gibi belli bir sırayla garanti işleri yapılıyor ve sizin de sıranız geldiğinde yapılacaktır.

03 Mart 2024 22:09

Bana söylenen sürecin 30 iş günü sürebilir denmesi, ben vizeye gireceğim. Sürecin gereksiz uzun sürmesi bu platforma taşımama sebep oldu. Ayrıca far bu arkadaşım, aldınız garantiye göndereceğim diye ben farsız mı gezeceğim. Ampul patladıysa alırsın yenisini takarsın kalkıp farın içinden çıkarıp farklı bir amaç için kullanmadık ki neyini araştırıyorsun. Aldığım yer taktı ayrıca ben kendim de montaj etmedim.

04 Mart 2024 10:02

Resmi garanti süresi içerisinde ürününüz incelenip firmaya bilgi verilecektir.

Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresi Dolan Lamba Mağduriyeti

04 Kasım 2024 17:02
Garanti Süresi Dolan Lamba Mağduriyeti

10 Mayıs 2025 22:13
Garanti Kapsamı Dışında Kalan Arızalı Far İçin Destek Talebi
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon Milestone Ürününün Kalitesizliği Ve İlgisizlik

18 Ağustos 2024 20:16
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 11:47