İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon D1s Aracımın Ampul Beynini Yaktı

01 Haziran 2024 12:43

Hepsiburada.com'dan aldığım Photon D1S markalı araba ampulü, aracımın far beynini yaktı ve 4500₺ değerinde bir zararım oldu. Aracıma ampulü taktırdım. Farı açar açmaz ışığın yanması ile sönmesi bir oldu. Far kısmından yanık kokusu geldi. Başka bir ampul denedik, far hiç yanmadı. Elektrik ustası, beynine zarar verdiğini ve yeni bir beyinle denememiz gerektiğini söyledi. Yeni beyin ve farklı bir ampul taktık, çalıştı. Diğer farın diğer eşini tekrar denedik, tekrar aynı şekilde 2 tane beyin yaktı. Firma hiçbir şekilde sattığı ürünün arkasında durmuyor ve zararımı karşılamıyor.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Photon Türkiye Distribütörü (maveraotomotiv.com) Photon Müşteri Temsilcisi Sorunu

10 Mayıs 2024 02:33
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 15:30
Kia Sportage Ampul Sorunu Ve Saygısız Hizmet
İlker sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 17:40

30 Aralık 2024 20:43