Rasim sonuçtan çok memnun

Masterpass İle Yemeksepeti Eşleme Sorunu

Masterpass İle Yemeksepeti Eşleme Sorunu
08 Eylül 2024 13:06
Rasim'in Teşekkür Mesajı
“Masterpass hesabımı silip yenisini açınca değil ama Yemeksepeti hesabımı silip yenisini açınca düzeldi. Getir'de sorun yaşamayınca sorunun Yemeksepeti'nden olduğunu düşündüm ve silip yeni hesap açınca düzeldi. Ama kendileri sizinle iletişime geçmemi söyledikleri için şikayeti yazmıştım. Yardımcı olmaya çalıştınız teşekkürler.”

Merhaba. Yemeksepeti uygulaması üzerinden Masterpass eşlemesi yapmak istediğim zaman görseldeki gibi bir hata alıyorum. Yemeksepeti sizinle iletişime geçmem gerektiğini söylüyor. Ben bu hatayı neden aldığımı anlayamadım açıkçası. Sorunun çözümünü sağlarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

09 Eylül 2024 09:01 (Şikayetten 19 saat sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

10 Eylül 2024 16:05

Merhaba; İletmiş olduğunuz bildirim tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle konu ile ilgili telefon ile iletişime geçilerek bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

Rasim
Rasim