Sıla sonuçtan hiç memnun değil

25 Nisan 2024 13:32

Bir kozmetik mağazasından maruz-derm yüz yıkama jelinizi satın aldım fakat ürünü kullandığım günden itibaren yüzümde akne, sivilce, kızarıklık, kaşıntı, yanma gibi cilt sorunlarıyla karşılaştım. Böylesine sevilen bir markadan mağdur olmak beni fazlasıyla üzdü. Ürünlerinizi severek kullanmama rağmen artık gözden geçirmem gerektiği kanaatine vardım. Bu mağduriyet sonrasında ürününüzü iade ettim şu anda da cildiyeye başvurmayı düşünüyorum.

profile profile profile
26 Nisan 2024 19:06

Diğer firmalar geri dönüş yapmaya çalışırken bu durumdan muzdarip olan insanlara dönüş bile yapmaya tenezzül edilmiyor, severek kullandığım bir markaydı artık asla kullanmayacağım

Huri
Huri

Aynı ürünü Watsons'tan aldım ben de sadece 3 kez kullandım ve ağrılı derin sivilceler çıkardı. Cildim çok kötü durumda sanırım bu ürün orijinal değil marudermin sitesindeki ürünle bu ürünün rengi farklı sadece etiketi aynı

Ayşenur

Benim yüzümü maruderm salisilik asitli tuz temizleme jeli bir günde bu hale getirdi ve nasıl duzelticegimi de bilmiyorum bitkisel yağ kullanarak toparlamaya çalışıyorum çok kotu :(

Ayşenur

Benimde yüzüm bu hale geldi son durum ne nasıl geçirdin

Sıla

Hiçbir kozmetik ürünü kullanmadım sadece Bepanthol nemlendirici fazla fazla sürdüm çünkü yüzüm çok kurudu ama maalesef hala göz kapaklarım kuru :(

Maruderm Yüz Yıkama Jeli: Ciltte Yanma Ve Kaşıntı Problemi

Zeliha
11 Kasım 2024 01:22
Maruderm Yüz Yıkama Jeli: Ciltte Yanma Ve Kaşıntı Problemi
Buket sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 16:28
Maruderm Yüz Yıkama Jeli Cildimi Mahvetti