Merve sonuçtan hiç memnun değil

Maruderm Sanıldığı Gibi Kaliteli Değil

12 Mayıs 2024 23:53

Maruderm markasının retinol, peeling ve leke serumlarını kullandım. Düzenli kullanım ve kullanma talimatlarına rağmen, serumların cildime herhangi bir etkisi olmadı. Ne lekelerimin görünümünde azalma oldu ne de cilt tonum eşitlendi. Tamamen abartılan bir marka olduğunu düşünüyorum. Ürünlerin hiçbir faydasını göremedim. Paranızı boşa harcamayın. Özellikle peeling serumu tamamen etkisiz bir ürün olarak değerlendiriyorum. Hiçbir faydasını görmedim; suyla yüz yıkamanın verdiği etki gibi. Ben memnun kalmadım, sizin de memnun kalmamanız olası.

30 Ekim 2024 10:18

Maruderm markasına ait anti blemish serum ve kremi, aha serumu, retinol serum, peeling serum kullandım. Hiçbiri zerre işe yaramadı. Aha serum ciltte komedon ve sivilce yapıyor. Leke serumu olan anti blemish lekeleri azaltmak yerine daha çok leke oluşturdu. Retinol sürekli sivilce yapıyor. Hiç söndürmüyor. Ayrıca bu sivilceler yara olarak çıkıyor ve 3 4 ay ciltten geçmiyor. İz bırakıyor. Maruderm pişmanlık! Müşteri hizmetlerine mail attık dönüş yapmadılar. Aradık açmadılar.

09 Ağustos 2024 19:09

Maruderm ürünleri anlatıldığı ve gösterildiği gibi kaliteli ve çözüm sunucu değil. Leke serumu, peeling serumu ve retinol serumu düzenli kullanmama rağmen hiçbir etki göstermedi. Aksine lekelerim arttı.

profile profile

Aleyna
23 Nisan 2024 23:28
Maruderm Güneş Kremi Cilt Ton Eşitlik
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 23:23
Maruderm Maruz Derm Ürünleri Sivilce Yaptı
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Pınar
20 Mayıs 2024 22:34
Nivea Cellular Luminous Leke Serumu Hk.
Nisanur sonuçtan hiç memnun değil

Nisanur
24 Eylül 2024 20:15