Erkan sonuçtan çok memnun

Martı 4 Aydır Tag Başvuru Alındı Belgeler Kontrol Ediliyor Diyor

Erkan
29 Nisan 2024 13:13

Tag sürücüye üye olmayı deniyorum 4 ay oldu başvuru alındı belgeleriniz kontrol ediliyor diyor. 4 kez müşteri hizmetlerini aradım bekleyin diyorlar başka bir şey demiyorlar.
Üyelik iptali yapın diyorum onu da yapmıyorlar beklemeniz gerekiyor diyorlar acil çözüm lütfen

29 Nisan 2024 13:22 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

29 Nisan 2024 13:24

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

02 Mayıs 2024 11:42

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Bilal
Bilal

Neredeyse bir buçuk sene oldu hala bu ekranda bekliyor martı tag sürücüyüm normalde aktiftim arabamı sattım farklı bir araba aldım ve sistemde araç bilgilerimi güncelleme yaptım yapmaz olaydım defalarca aradım mail oluşturuyorlar şikayetimi bildiriyorum ne dönüş var ne de çözüm acil destek!

marti-4-aydir-tag-basvuru-alindi-belgeler-kontrol-ediliyor-diyor-1.jpg

Taner sonuçtan hiç memnun değil

Taner
09 Aralık 2024 20:48
Martı Sürücü Başvurum Neden Onaylanmıyor?
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
29 Haziran 2025 12:33