Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Kalitesizliği Ve Çalışanlarının Saygısızlığı

20 Temmuz 2023 16:05

Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem sonrası evimizi boyatmak için Marshall marka silpak iç cephe boyası aldım. Silpak almamız konusunda bayi çok ısrarcı oldu. Kaliteli olduğu ilettiği için aldık ve boyayı uyguladık. Sonuç çok kötü, yamalıklı gibi oldu tüm duvarlar. Bayi ile görüştük, tekrar aynı boyadan almamız ve yeniden boyatmamız gerektiğini söyledi. Yeniden boya aldık ve ödemesini yaptık. Daha sonra bu boyanın duvarlarımıza uygun olmadığını, farklı bir türde boya almamız gerektiğini söyledi. Onu da aldık ve ilk aldığımız boyayı iade ettik. Arada oluşan fiyat farkı için bir iade yapmadılar.

Konuyla ilgili şikayet kaydı oluşturduk. Arayan kişi Adana bölge sorumlusu y****. Sanırım clup tarzı bir yerden arıyordu. Müzik sesinden konuşmalarını bile duyamadık. Sürekli sözü kesip durdu. En sonunda 'sen kimsin' gibi ifadelerle telefonu kapattı. Hem yanlış ürünle finansal zarar uğrattılar hem de sorunun çözümü konusunda yardımcı olmak için arayan bölge sorumlusunun üslupsuz ve kurumsal bir firmada daha önce rastlamadığım konuşma tarzına maruz bıraktılar.

Bundan kaynaklı Marshall boya hem kalite olarak hem de marka kalitesi olarak çok düşük. Kesinlikle alışveriş yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.

20 Temmuz 2023 16:57 (Şikayetten 52 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Ferhat
Ferhat
24 Temmuz 2023 15:03

İletişime geçilmedi.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2024 02:50

Marshall Boya İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı

31 Ağustos 2024 01:13
Marshall Boya İle Yaşadığım Hayal Kırıklığı
Cemile sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya ile Hayal Kırıklığı

06 Ekim 2024 01:01
Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Boya Renk Sorunu Ve Müşteri Mağduriyeti: Yanlış Renkler, İlgisiz Destek

19 Ağustos 2025 12:35
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silpak Boyası: Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 16:35