Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Markakalem.com Şikayet Sildirmek İçin Çek Vermek?

24 Ekim 2023 16:40

Haziran ayında almış olduğum kalem, kargodan bozuk halde çıktı. Markakalem ile iletişime geçtiğimde yaşadığım sorunu fatura arkasına yazarak kargolamam istendi. Sorunu ve iletişim bilgilerimi eksiksiz yazarak kargoladım, ancak sorunumun çözümü için tam 3 buçuk ay markakalemden haber bekledim.

Durum ile ilgili bilgi vermek için hiçbir zaman aramadılar, mail atmadılar. Kendim arayıp bilgi almaya çalıştım, yardımcı olmadılar. Kimsenin kalemden haberi yoktu. Gün içinde dönüş yapacağız. Dedikleri günlerde bile kesinlikle dönüş yapmadılar, yine kendim arayıp bilgi almaya çalıştım.

Diğer tüketicileri uyarmak amacıyla şikayet yazdıktan sonra telefonla arayıp 280 TL tutarında hediye çeki karşılığında şikayeti silmemizi istediler. Madem bize ulaşmak bu kadar kolaydı neden sorunumuzu çözmek için bize ulaşmadı? İnsanların zamanlarının, kırılan heveslerinin satın alınmaya çalışılması hoş değil.

Hediye çeklerini kullanmadığım, şikayetimi silmediğim gibi yeni bir şikayet yazıyorum.

29 Ağustos 2023 13:02

Touch Sketc Marker 168'li Boya Kalemleri Kurumuş Ve Akmış

05 Mayıs 2024 23:32
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 16:42
Avansaspro.com Ücret İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Avansaspro.com Ücret İadesi Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Markakalem.com Markakalem'in Sipariş Teslimi Ve / Veya İptali Taleplerine İlgisizliği

12 Aralık 2023 20:27

Yanıltıcı Ürün Ve İade Sorunu