Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Mar Grup Otomotiv Nissan Eyüpsultan Ayıplı Araç Satımı!

05 Aralık 2023 20:25

29.11.2023 tarihinde Nissan Marka Eyüpsultan bayisinden satın aldığım ve tarafıma 02.12.2023 tarihinde satış temsilcisi k*** Bey tarafından teslim edilen Nissan Juke marka araç, teslimat aşamasında, aracın gösterge ekranının çalışmamasının kurulum yapılmadığından kaynaklandığını, bayinin çok yoğun olduğu için teslimatlara yetişemediklerini, kurulumu yapacak arkadaşlarının teslim günü Cumartesi olması sebebiyle saat 13:00'te işten çıktığını ve bu sebeple kurulumun Antalya servisinde de yaptırılabileceğimi, hiçbir sorun olmayacağını söyleyerek bana aracı teslim etmişlerdir. Ancak, 05.12.2023 tarihinde kendileri tarafından benim için alınan randevuyla Antalya Balaban Nissan servisine gittiğimde, bu araçların sıfır teslimat aşamasında 'kurulum' diye bir işlemin yapılmadığını, sadece kontrol edilerek aracın teslimatının gerçekleştirildiğini, aracın gösterge panelinin arızalı olarak bana satıldığını öğrendim. Ayrıca yolda gelirken aracın şerit takip fonksiyonunun çalışmadığını ve klimasının çok az soğuttuğunu da fark ettim. Tüm bu şikayetlerle sıfır kilometre olarak satın aldığım aracı Antalya Nissan Balaban servisine bıraktım. Yalan beyanla tarafıma ayıplı olarak satılan aracın misliyle değiştirilmesi hususunda hukuki işlem başlattım.

04 Ekim 2023 11:12

19 Kasım 2024 13:37
Antalya Nissan Servisinde Zaman Kaybı Ve İlgisizlik
Serap sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 15:11

23 Temmuz 2023 15:57
Okan sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 17:05