Elif sonuçtan hiç memnun değil

Mandolin Cafe Mandolin Kafe İçecekte Sinek Çıkması

06 Eylül 2024 21:49

İzmir Konak Pier Mandolin kafede 06.09.2024 günü saat akşam 8 sularında oturdum ve ice filtre kahve söyledim. İçeceğimden son yudumu alırken bardağın dibinde sinek vardı bakmadan son yudumu çekseydim pipetle sineği yutmuş olacaktım. Garson arkadaşa içine bakmasını söyledim ve söylerken başka masaların duymayacağı şekilde söyledim her şeyin bir adabı vardır sonuçta. Garson arkadaş böcek mi ne o sinek düşmüş dedi evet yani onu ne yazık ki bende görüyorum. Aldı bardağımı ve benim karşımdakine servant'a gözümün önüne koydu. Bekledim bir açıklama bir özür yenisini yapalı başka bir şey yapalım kusura bakmayın hiçbir şey yok ve bu durum beni aşırı rahatsız etti. Daha sonra kasaya gittim ve kasada yönetici olduğu söylenen beyefendi ve bir beyefendi daha vardı giriş cümlem hesabınızı ödemeyeceğim oldu durumu anlattım. Ve yönetici ben zaten arkadaşlara hesabı masadan alm ayın dedim dedi. Yani bilgisi olduğu halde bir özür bir açıklama yapma gereği duymamış. İkisi birden havadan düşmüştür deyip durdular. Ben masada oturduğum süre boyunca o sinek içeceğime düşseydi canlı veya ölü içeceğin üstünde gezerdi ve ben kör değilim görürdüm bunu aynı şekilde de ilettim. Bar ortamı şekerli olabilir sinek ondan gelebilir. Buz haznesinin içine düşüp orada olabilir kürekle alırken düşmüş olabilir. Ben ihtimalleri söylüyorum. Ama sonuç havadan düşmüş deniliyor. Bu dikkatsizliktir. Olamaz mı olabilir insanlık halidir vs. Orada en son söylediğim yıllarca işletmecilik yaptım böyle hizmet anlayışı görmedim yine söylüyorum ne bir özür ne bir açıklama ne bir kusura bakmayın insan bir derki yenisini yapalım başka bir şey getirelim resmen umursanmayan bir konu. Sanırım çalışan arkadaşlar sinek yutmaktan midesi bulanmayacak bir hayat yaşıyorlar ki bu durumu bu kadar normal karşıladılar. Ben telafisi olacağını düşündüğüm için fotoğrafını çekmedim keşke çekseymişim. Ayrıca konuşma esnasında konuya noluyo diye giren hanımefendi sorun çözmeyecekseniz konulara müdahil olmayınız. Seneler önce çok kez beğenerek gelirdim buraya uzun zaman sonra yolum düştü düşmez olaydı

Elif
Elif
05 Aralık 2024 17:47

Markaya iletilmesine rağmen bir özür bile demediler bir kere aramadılar bile yazık

Adem sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 15:55

Mizu İstanbul Mizu Böcek Şikayeti

17 Ağustos 2024 20:00
Mizu İstanbul Mizu Böcek Şikayeti

05 Eylül 2024 22:47

25 Aralık 2024 21:11
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Kahvaltıda Jambonda Parazit Ve İlgisiz Personel Deneyimi

16 Mayıs 2025 13:15