Müşterisini Mağdur Etmekten Çekinmeyen Mamaci.com.tr

Müşterisini Mağdur Etmekten Çekinmeyen Mamaci.com.tr
11 Şubat 2024 11:41

mamaci.com.tr den uzun zamandır kedime ve köpeğime mama alıyorum. Geçen senelerde hiç böyle problemler yaşamazken son iki üç defadır geç gönderim, telefonlara bakmama WhatsApp üzerinden cevap vermeme gibi adetlere başladılar. Yerel üreticimiz kazansın hep beraber kalkınalım mantığı ile orta kalite mamalara bir tık üzeri fiyatlar vermeye razı olmama rağmen bana yapılan muameleye daha fazla göz yumamayacağım.
4 şubatta verdiğim siparişi site üzerinden takip ettiğimde herhangi bir kargo hareketi olmadığı için 6 şubatta WhatsApp üzerinden yazdım ertesi gün yani 7 şubatta "depodan kontrol ediliyor en geç bir saate dönüş yapılacak" gibi bir cevap verdiler. 3 gün olmuş siparişi vereli depodan kontrol edilen nedir? Elinizde olmayan mamayı mı sipariş aldınız yani? Ya da 3 gündür neden kontrol etmediniz illa uyarmak mı gerekiyor? Gecikme nedeni olarak da "elektrikler kesikti" gibi bir şey söylediler 3 gündür İzmir'in Urla ilçesinde hiç gelmemecesine bir elektrik kesintisi olmuş olsa tüm ülke ayağa kalkardı diye düşünüyorum. Yine sakin kalmaya çalışarak vaat ettikleri 1 saat içindeki dönüşü beklemeye başladım
bir gün daha geçti perşembe oldu ne mesaj ne mail herhangi bir dönüş yapılmadı. İletişim numaralarını defalarca aramama rağmen ne telefon açıldı ne dönüş yapıldı. Cuma oldu hala hiçbir hareket yok ben de artık siparişimin iptal edilip paramın iadesini istedim. İptal ettiklerini söylediler. Bugün pazar hala param iade edilmedi iade için referans numarası istedim onu da vermediler
sonuç olarak karşılarındakini insan yerine koymayan bir anlayış içerisindeler. Verdiğimiz siparişi sanki ihtiyacımız olduğu için değil de hobi olsun diye vermişiz gibi. Ya da paramızı iade edecekleri zaman keyiflerine göre bekleyebileceğimizi düşünüyorlar ama belki ben kredi kartımdaki son para ile kedime köpeğime mama aldım ve şimdi onlar mamaları göndermediği için onları doğru düzgün besleyemiyorum paramı iade etmedikleri için de başka mama alamıyorum. Neresinden bakarsanız bakın çok büyük bir ayıp yaptıkları

22 Mart 2024 13:14
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2024 12:18
Mamaal.com Mamal.com Yanlış Adrese Gönderdiği Kargodan Müşteriyi Sorumlu Tutuyor

Sipariş Oluşmadı, İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet Yaşadım

07 Temmuz 2025 15:57