Maltepe Belediyesi Zübeyde Hanım Kreşi Verilen Ceza

19 Ekim 2023 23:28

Kızım 3 yaşında Maltepe Belediyesi zübeyde hanım gündüz bakım evi Küçükyalı şubesine gitti eylül ayında başladık. Sanırım 3. Hafta da okuldan aldık. Sorunumuz şudur kızım 2 hafta gülerek gittiği okula 3. Hafta asla gitmek istemedi bunun sebebini araştırırken kızım bana "karanlık bir oda ceza aldım bana kızıyorlar" gibi kelimeler söyledi. Başta inanmak istemedim ama öğretmenlerimiz ö**ve ş*** hanım veli olarak bana da öyle kötü davrandılar ki dedim sanırım çocuğumu sevmediler kapıda kızım ağlarken kapıyı suratımıza kapattılar ( daha önce kızımı sakinleştirip ilgilenirken şimdi okuldan kızımı almam için mobbing uyguladılar ) ve ben dedim ki kamera kayıtlarını istiyorum 3 günlük önce izletiriz endişe etmeyin. Öğretmenlerimize güveniyoruz dediler. Şimdi de asla izletmeyeceklerini söylüyorlar çünkü kesinlikle kamera da bir şey var kızıma uygulanan bu mobbing başka bir veli ile tesadüfen karşılaşmam ile yine meydana geldi yine başka bir grup öğrenci "karanlık oda ceza" ikilemini anlatıyor kısacası kamerayı izletene kadar 5 yılda geçse hep şikayet edeceğim umarım a**k** görür şu an a***beyi takip ediyorum. Halk ziyaretlerinde anlatacağım.

Ferda
Ferda

Merhabalar Şikayetiniz için teşekkürler şu an kapısından dönüyorum girmedik bile tesadüfen yorumunuzu gördüm.

Pinar
Pinar

Esra Hanım merhaba, çok geçmiş olsun. Ve çok teşekkürler paylaşımınız için. Biz de aynı kreşe vermeyi düşünüyorduk, çevreden de olumlu duyumlar almıştık. Fikrimiz değişti tabii. Size ulaşmamız mümkün mü acaba? Teşekkürler!

Esra
Esra

***********

Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Çankaya Belediyesi İlkadım Gündüz Bakımevi Hakkında Z

02 Ekim 2023 13:20