Maldia Turizm Geziyi Yarıda Bıraktı

Maldia Turizm Geziyi Yarıda Bıraktı
19 Haziran 2024 13:23

17 Haziran 2024 tarihinde Maldia Turizm şirketi güvencesiyle Tunceli turuna 40 kişilik bir grupla gezimize başladık. İlk başta her şey normalken otobüsün bizi Munzur'a getirmesiyle problemler başladı, en azından benim için o zaman başladı. Tur rehberi arkadaşlarını otobüsün ön koltuklarına oturtarak normalde bilet alım sırasıyla yapılan oturma düzenini bozdu, yani en öndeki yolcular en arkaya düşmüş oldu. Tüm tur boyunca tur rehberi A*****'di ismi sanırsam, dört kişilik bir arkadaş grubuyla takılıp kendi görevlerini asla yerine getirmedi ve çok umursamaz, ilgisiz hatta saygısızca tavırlar sergiledi. Bunları göz ardı etsek de hepimiz Tunceli'nin o kıvrımlı yüksek dağlarına bizleri bozuk otobüs ile götürmeleri ne kadar profesyonel bir sürü insanın canını tehlikeye attılar göz göre göre, turun saat 11'den sonraki kısmı yapılmadı. Yani sadece boş bir yolculuk yaptık. Muhatap bulamadık, kimse bir bilgi vermedi, parasıyla kayıt yaptıran aileler çocuklarını saatlerce kucağında taşımak zorunda kaldı. Saatlerce bir yerde boş boş durduk. Telafi edilmesini istediğimizde ise tur rehberimiz bize iki minibüs ayrı tuttuğunu, zaten zarara girdiğini söyleyerek sesinizi kesin der gibi 40 dakika bir yolu, bir parkta 20 dakika oturmaya götürüldük. Gideceğimiz daha 2-3 nokta vardı ama gidemedik. Herhangi bir açıklama da yapılmadı, anlaşılan saatten geç Malatya'ya döndük. Gerçi o bile bir fiyaskoydu. Minibüs şoförü Tunceli dışını bilmiyordu, haliyle Elazığ'dan çıkana kadar bir şekilde bizleri yolculara sora sora getirdi. Ta ki tarif eden yolcular inene kadar. Malatya'ya girdiğimizde şoför yol tarifi alamadı. Yanlış yerlere girip durdu, tur rehberi çok sorumsuzca idi. Tur rehberinin arkadaşları hariç hiç kimse memnun olmadı ve anlaşmaya uyulmadı. Maldia Turizm kendisine hiç yakışmayan bir tura imza attı. Telafi istesek de kendilerini savundular. O otobüs dağın başında kalsaydı eğer ya da bir kazaya sebebiyet verseydi o kadar canın hesabını nasıl verecektiniz merak ediyorum.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 01:13
Sevan sonuçtan hiç memnun değil

turdayim.com 11 Nisan Salda-Pamukkale-İzmir Turu

20 Nisan 2024 21:32
turdayim.com 11 Nisan Salda-Pamukkale-İzmir Turu
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 16:02

11 Haziran 2024 18:40