Talha sonuçtan hiç memnun değil

17 Kasım 2023 14:47

Hastanedeki laboratuvarların neredeyse tümü kötü durumda. Hastaneye tedavi olmaya gelen insanlar için lavaboların sağlık açısından risk oluşturduğu söylenebilir. Malatya'nın en köklü ve büyük hastanesinin bu durumda olması oldukça üzüntü verici ve rahatsız edici. Görülen eksiklikler (fotoğraflar ektedir) : - El yıkama bölümleri ve iç mekanlarda peçete bulunmaması, - Peçeteliklerin açık şekilde bulunması (keskin kenarlar tehlike arz ediyor), - Kapılarda kilit bulunmaması, - Mevcut kilitlerin kırık ve çalışmıyor olması, - İç mekanların ve el yıkama bölümlerinin aşırı kirli olması, - Hijyen uyarı levha ve işaretlerinin bulunmaması, - Güvenlik amaçlı lavabolarda kaymayı önleyici önlemlerin (özellikle yürüme güçlüğü çeken bireyler için) alınmaması, - Kullanılan peçetelerin ve diğer malzemelerin lavaboların dışına atılması ve çöplerin uzun süredir toplanmaması/boşaltılmaması, - Lavabodaki lambanın koruyucusunun olmaması, kabloların dışarı sarkması ve bir sıvı ile temas halinde elektrik çarpması riskinin bulunması, - Engelli bireyler için ayrılan lavabolarda da aynı sorunların yaşanması, - Temizlik çizelgesinin eylül ayından itibaren güncellenmemiş olması. Lütfen özellikle yaşlı bireylerimiz ve tüm vatandaşlarımız için en kısa sürede ve sadece tek seferlik değil, sürekli geçerli olacak şekilde temizlik ve güvenlik önlemlerinin acilen alınması konusunda yardımcı olunuz.

01 Mart 2024 10:23
Seda sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2024 14:46
Sivas Numune Hastanesi Hastanedeki Temizlik Problemi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 18:52

21 Eylül 2025 01:36