Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Araştırma Hastanesinde Yaşanan Doktor Davranışıyla İlgili Şikayet

Sevil
22 Şubat 2024 15:5820.457

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Kadın Doğum Doktoru Ü**** P*******'a randevu aldım. İçeri girdiğimde hemşireler, konuşmamam için işaret yaptılar. Daha sonra bir hemşire beni içeri götürüp sedyeye yatırdı. Doktor, 'Adın ne?' diye sordu. Adımı söyledikten sonra bir soru yöneltti ve ben cevaplamadan önce kendisi cevapladı. Tekrar bir soru sordu ve yine aynı şekilde davrandı. Ultrason cihazı ile karnımı kontrol ederken 'Yüzünü çevir.' dedi. Sert bir tutumu vardı ve durumumun acil olduğunu bilmesine rağmen, acil ameliyat olmam gerektiğini söylememe rağmen kız kardeşimi sorgulamaya başladı. Böyle bir tutum sergileyen bir doktorun devlet hastanesinde çalışıyor olması, insanların sağlık hizmetlerine olan güvenini sarsabilir.

Berna
Berna
8 Şubat 2025 21:13

Yüzde maske olmayınca duvara baktırarak konuşturuyor normal değil bencede

Büşra
Büşra
16 Nisan 2024 23:03

Dediğiniz doktor daha önce özel müjde hastanesinde gayet sevilen bir doktordu özel hastane de çalışırken ilgi alaka boldu çünkü hastaların kendisini sevip çoğalması gerekiyordu Devlete geçtiğinden beri insanlara hakaret ederek konuşuyor nasılsa devlete bağlı bir kurum ve maaşı her ay ödeniyor böylesi insanların o koltukları hak etmediğini bir ke daha gördük

İlk Gebelikte Yetersiz Doktor İlgisi

Yağmur
8 Kasım 2024 17:2616.308

İlk gebeliğim için Silivri Devlet Hastanesi kadın doğum doktoru M**** İ*** için randevu aldım. Randevuma gittiğimde bebe...

1 Destek