Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Makaron Cafe'den Paramı Alamadım

Makaron Cafe'den Paramı Alamadım
09 Mart 2024 16:07

Ben 7 Mart Perşembe günü 2024 Makaron Cafe Ankara Keçiören'de 1 kilo Cevizli soğuk baklava söyledim ve kartımdan 408,99 TL çekildi karttan ödeme yaptım. Ondan sonra notumu da güzelce Yazdım 10 tane çanta istiyorum peçete varsa plastik tabak falan koyabilirsin diye iş yerinde şöyle bakarsın m*** için ondan sonra söyledikten sonra kaç saat dışarıda bekleyelim sonra bana mesaj geliyor adresini bulamadık sipariş iptal olmuştur geri gidiyor.

Lütfen artık getirin müşteri hizmetlerine böyle siparişin bitmiştir diye Ondan sonra ürün yazıyor kullanmadım şimdi gitmiştir ürününüzü de diyor şey olmaz diyor.

Param istedim ben tekrar getirsinler dedim tekrar getiremiyorlar diyorlar ürünü oluyor dedim ürününüzün imha oluyor yani şu parçalarmış ondan sonra ben paramı istiyorum kardeşim dedim. 400-800 lira, 99 TL ödeme yaptım karttan tekrar iade edin dedim ondan falan dediler sonra Makaron Ankara Keçiören Ankara Keçiören Makaron kafe'yi aradım kafayla konuştum bakıyorum kafayı yemin ederim Ya alakası yok ilgisi yok ya yani sipariş oradan çıktığı halde asıl İlgileniyor.

Yok ben anlamıyorum şikayetimde buraya. Ben zaten gerekenlere Bakara kafede şirket olabilirler Allah büyüktür bugüne bırakır yarına bırakmaz. Yazıklar olsunlar başka bir şey mi diyorum Allah'a havale ediyorum şikayetimle yaptım kesinlikle burayla şikayet ettim zaten tatlıyla yiyemedik yazıklar olsun. Getir, artık para göndermiyor haberiniz olsun yanı.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2025 13:53

22 Eylül 2024 22:58
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2023 00:36
Gülbaşoğlu Baklava Yemediğimiz Ürünlerin Parasını Ödedik
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Tatlı Alışverişinde Hayal Kırıklığı Ve Saygısız Hizmet

29 Ekim 2024 22:43