Magga Mobilya İle Yaşadığımız Hayal Kırıklığı

08 Eylül 2024 23:17

Merhabalar, mart ayında Magga Mobilya'dan sipariş oluşturduk. Bir evde aklınıza gelebilecek tüm ürünleri Magga'dan aldık. Öncelikle tasarım ürün olacaktı ve 45 gün içinde teslim edilecekti. Tasarımların tamamı bizim görüşümüz ile yapılmadı. Biz aklımızdan geçeni anlattık, onlar yaptılar fakat görüntülü tasarım elimize ulaşmadı. Bu konuda satış politikaları var, istediğinizi yaparız gibi şeyler söylüyorlar. Ürünlerimiz 60 gün sonra avukata gideceğiz diyerek yapılmaya başlandı ama artık o kadar sıkıştırdık ki üç gün sonra geldi. Yarım yamalak. Mutfak masası tamamen yanlış geldi. Yemek masasının ayakları masanın dışında kalıyordu ve sandalyeler hiç gelmedi. Ürünlere cila bile atılmamıştı. Tabii ki gelen mobilyaları geri göndermeye cesaret edemedik (şehir dışından sipariş edilmişti). İkinci bir teslimat yapıldı. Eşyalar tamamlandı, eksiklerini kendi şehrimizdeki mobilyacılara yaptırdık. Normalde bu şikayeti oluşturmayacaktık fakat dün sandalyenin biri kırıldı, üzerinde 60 kg biri otururken. Demek ki kalite de yok. Alacaklar iki kez düşünsün. Sözleşmelerinizi tam yapın. Anlaşma yaparken onu da yaparız, bunu da yaparız demelerine çok mahal vermeyin. Gün olarak gecikirse maddi cezai şart koyun.

22 Eylül 2023 00:04
Engince Mobilya'nın Kalitesiz Ürünleri Ve Hizmetleri
engince-mobilyanin-kalitesiz-urunleri-ve-hizmetleri-7.jpg
engince-mobilyanin-kalitesiz-urunleri-ve-hizmetleri-6.jpg
engince-mobilyanin-kalitesiz-urunleri-ve-hizmetleri-5.jpg
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Sorumsuzluk Ve Kalite Problemleri

07 Ocak 2025 12:28
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

17 Ağustos 2024 12:02
Mustafa sonuçtan çok memnun

25 Aralık 2024 13:31
Qbra sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Edilen Masa Sandalyeler Yanlış Ve Hatalı Teslimat Sonrası Çözüm Sunulmuyor

05 Kasım 2025 12:52