Eren sonuçtan çok memnun

MACFit (İstanbul Avrupa) Salonda Video Çekme Yasağı Ve Hocaların Üyeler Dışlanması

17 Haziran 2024 18:41

Merhaba, Macfit Gold üyesiyim. Bazen Marmara Park salonuna powerlifting ve normal antrenman için gidiyorum, bazen de Metro Home salonuna gidiyorum. Eskiden Macfit'te olan, şimdi de Metro Home'a gelen bir hoca var. Her zaman beni gördüğü yerde bir yasağı ortaya çıkarıyor; video çekmeme izin vermiyor. Herkes video çekerken, kendisi bile video çekiyor. Antrenmanda, soyunma odasında ama bana izin vermiyor ya da powerlifting yaparken tripod kullanıyorum. Kimseyi de rahatsız etmiyorum. Gayet saygılı davranıyorum, ama gelip bana tripod kullanamazsın diyen bir bayan hoca var. Deadlift yaparken video çektiğimi iki hoca gördü, hatta yanıma geldiler ama kimse yasak demedi. Gym buddy'm yok, mecbur tripod kullanıyorum. Çoğu hoca bench'te mat kullandığımı gördü, kimse karışmadı ama yine aynı hoca gelip yasak dedi. Üyelik alırken kimse bana öyle bir kural olduğunu söylemedi. Gerçekten öyle kurallar varsa baştan uyarın, biz de başka salonlara gidelim. Saygıdan bir şey demiyoruz ama zaman geçtikçe hoca daha da rahatsız etmeye devam ediyor.

24 Haziran 2024 13:34 (Şikayetten 6 gün sonra)

Merhaba , Şikayetiniz ilgili birime aktarılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Saygılarımızla MACFit

Macfit Metrohome'den Memnun Kalmadım!

01 Şubat 2025 13:53
Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 12:59

Bakırköy Yenimahalle Macfit'te Yaşadığım Sorunlar

03 Temmuz 2023 21:27
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 14:21
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Macfit | İstanbul Avrupa Profesyonellikten Uzak Davranışlarla Karşılaştım

02 Aralık 2024 10:01