Luxe Vip Güzellik Estetik Memnuniyetsizliği

21 Ocak 2024 21:33

Yaklaşık bir ay önce çeşitli manipülasyonlara kanarak Keçiören luxe vip guzellik salonundan lazer epilasyon ve g5 masaj paketi aldım kendilerine aylık ödeyeceğim ücreti söylediğimde hiçbir sorun yoktu fakat sözleşmeyi imzaladıktan sonra işler değişti ilk seanstan itibaren limit yükseldi ve bunu ödemediğim durumda işlemi gerçekleştiremeyeceklerini söylediler oysaki anlaşmamızda böyle bir şey yoktu sonra seansı başka bir tarihe çektik ödemeyi.

Ancak o gün yapabileceğimi söyledim o gün aradılar ve seansımın olduğunu hatırlattılar para geleceğini biliyorlar çünkü. Sonra seansa gittim daha önceden de farklı bir salonda lazer işlemi yaptırmıştım süreci biliyordum yani fakat inanır mısınız 40-50 dakika süren işlem 15 dakika içerisinde bitti her açıdan felaketti. Kâr elde etmek için ne yapacaklarını şaşırmışlar cidden bir de sürekli ürün satma peşindeler neymiş efendim kendisinin cildi kuruymuş ve lazer cildini yakmış çalışanların tecrübesizliğini siz düşünün artık.

Sonra seans bitti vs. Bir de g5 için randevu oluşturduk fakat para gelmeyecek ya ne arayan oldu ne de hatırlatan her neyse bir de bunlar cilt bakımı hediye etmişlerdi sırf denemek için bu hediye cilt bakımı için randevu oluşturmak istedim lafı çevirdiler ve oluşturmadılar ya madem elinize yüzünüze bulaştıracaksınız bari böyle toplara girmeyin değil mi. Her neyse diyeceğim o ki burası tam bir felaket. Daha kötüsü gelene kadar en kötüsü.

Lüxe
Lüxe

Şeyma hanım burası bir işletme ve 250 TL ödeme yapıp iki isleme birden ödemeye devam etmeden buradan hizmet almak istediniz. Bunu hiçbir isletme kabul etmez. Kimseyi yanıltarak ya da manipüle ederek burada zorla işlem satmıyoruz. Kendi istediğinizle gelip lazer epilasyon ve g5 işlemi almak istediniz. Bizde sizlere kampanyalarımızdan yararlanmanız için kolaylık sağladık. Bu şekilde kötülemeniz doğru bir davranış değil.

Şeyma

Ayrıca şunu da söylemeliyim ki benim için bir diğer ve hatta en büyük sorun lazer işlemini gerçekleştiren kişinin tecrübesizliği. Lazer işlemi uzman bir estetisyen tarafından yapılmalıdır. Lazer yapan kişinin tecrübesi ve kullanılan cihaza aşinalığı çok önemlidir ki herhangi bir yanık oluşma ihtimali olmasın fakat çalışanınız bana lazerle kolunu yaktığını söyledi kusura bakmayın da bu durumda tabi ki de kötülerim insanlar bu tarz işlemlere güvenip para veriyorlar benim düştüğüm yanlışa başkalarının da düşmesini kesinlikle istemem.

Şeyma

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki 250 değil 500 TL ödeme yaptım ve dosya oluşturduğumuz günde özellikle her ay düzenli olarak ödeyeceğim ücreti söyledim ve sizde onayladınız o dosyayı da ben buna güvenerek açtırdım ben durduk yerde hiçbir yeri kötülemem emin olun ne yaşadıysam onu anlattım ki farkındaysanız burada bir yanlış varsa o da size ait!

14 Şubat 2025 15:25
Servi sonuçtan hiç memnun değil

Victor Laris Beauty Lounge (Tunalı) Paramı Verin!

26 Şubat 2024 10:39