Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Luvimed Clinic Luvimed Ataşehir Gözaltı Dolgusundan Memnun Değilim

Luvimed Clinic Luvimed Ataşehir Gözaltı Dolgusundan Memnun Değilim
10 Mart 2024 09:57

Ben yaklaşık olarak tam üç defa göz altı dolgusu işlemi için gittim ve ikincide kontrol olmasına rağmen tamamen çekip tekrar işlem yaptılar. Sebebi ise ödem oluşması imiş. Ama sonuçta kendileri işlem yaparken zaten tıkanıklık oluyor fazlasıyla. Üçüncü hafta gittiğimde tekrar işlem yapıp daha herhangi bir şey olmayacağını söylediler. Ama bugün yaklaşık olarak bir ay oldu ve göz altımda hiçbir değişim yok ve sağ gözümün altında şişlik ödem hiçbir şekilde gitmedi. Ben Kocaeli'den gittiğim için sürekli gideceğimi bilseydim asla yaptırmazdım. 4 bin tl verdim. Güzel olacağım derken tam tersi durum yaşıyorum. İademi istiyorum. Yoksa alacağım rapor ile haklarımı savunacağım.

profile profile
Aslı
13 Mart 2024 15:22

Beni aradılar ama asla iademi yapmayacaklarını söylediler kesinlikle kabul etmiyorum ben şikayet edilmesi gereken neresi varsa edeceğim. Zaten işlemi uygulayan doktora lafım yok gayet yardımcıydı fakat kullanılan ürün bana uygun ürün olmadı ben hala iademi istemekteyim

14 Mart 2024 15:40 (Şikayetten 4 gün sonra)
Aslı
14 Mart 2024 15:49

Asla bunları kabul etmiyoruz biz. İşlem sonrası paylaşımlarında bile efekti görmeyen kördür bence. Ben iademi istiyorum ya iade bu kadar zor mu bu

Gul sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Estetisyen Gizem Yenice Dudak Dolgusunun Tutmaması

16 Kasım 2023 07:36
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış İşlem Ve Kalıcı Sorun: Medialkent Maltepe'de Mağduriyet

26 Ekim 13:33