Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Lüks Aksel Seyahat Otobüs Şoförünün Ve Tüm Çalışanları Acımasız ve Çirkin Üslupları

14 Ağustos 2023 10:14

Aksel turizme ilk kez biniyorum ve 13.08.2023 saat 20.30'da Esenler otogardan Çerkezköy Kipa'ya bilet aldım ve bindiğimde muavine Çerkezköy Kipa'da ineceğimi söyledim 2 kere. Muavin de yolcu durumuna göre bakacağını söyledi. Çerkezköy Kipa'da inmek istediğimi söyleyince biz orayı bilmiyoruz, yolda yolcu indiremeyiz dediler. Ben de tarif ederim. Size ben dedim, hep bu şekilde iniyorum dedim. Hiç beni dinlemediler bile. Ben de sizi şikayet edeceğim şoförün üslubu tamamen değişti ve söylenmeye başladı.

Otobüs hareket ettiğinde kapaklı tarafına gidiyor biliyorum baktım Çorlu'ya doğru hareket ediyor ki benim Çerkezköy yolcusu olduğumu bildikleri halde, Çerkezköy otogardan direkt Çorlu-Kırklareli'ye geçeceklerini söylemediler bile. Otogar çıkışı 100-200 mt ilerlemesine ve defalarca beni otogara bırakın dememe rağmen bastılar gittiler. Ben otobüsün kapaklı istikametine doğru gideceklerini sanıyordum. Bu yüzden inmedim nasıl olsa geçecekler diye. Çünkü diğer firmalarla gittiğimde öyle yapıyor.

Daha sonra defalarca beni Çerkezköy otogara bırakın dememe rağmen bırakmadılar ve şoför (b** bey) beni in cin top oynayan yerde gecenin karanlığında saat 23.00 sularında yol kenarında inebilirsiniz dedi. Ben de gecenin bu vakti kadın başıma nasıl beni yol kenarında bırakırsınız diye söylenince üslupsuz tavırlarına devam etti. İstediğiniz yere şikayet edin dedi. Müşteri hizmetlerinden tutun müdürlerine varıncaya kadar aradım ve müdürleri bana sizin probleminiz, inseydiniz deyip pat suratıma telefonu kapattı. Bu esnada Çorlu'ya kadar gitmek zorunda kaldım. Otogarda geç vakitte beni mağdur ettikleri ve gece yarısı yol kenarında indirmeye kalktıkları ve saygısızca takındıkları tavır için polislere şikayet ettim.

O saatlerde Çerkezköy'e araç olmadığından o gece saat 1 civarlarında arkadaşımı aradım gelip beni aldılar, evlerine götürdüler. Ben hayatımda böyle bir terbiyesizlik görmedim. Şoföründen, muavinine, müdürlerine kadar, hepsinin üslubu son derece saygısızca. Bir kadını tek başına yol kenarında, karanlıkta bırakacak kadar acımasızlar. Her yere de şikayette bulunacağım.

Asuman
Asuman
17 Ağustos 2023 10:49

Saygısız, üslupsuz ve son derece rahat şoför, suratıma telefonu kapatan müdür ve diğer personellerinizden ötürü sizi tebrik ederim. Çok güzel bir kadroya sahipsiniz!

Eren sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 00:06
metro-turizmde-gecikmeli-yolculuk-ve-musteri-memnuniyetsizligi-3.jpg
metro-turizmde-gecikmeli-yolculuk-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.jpg

26 Aralık 2023 10:32

20 Eylül 2023 13:34

14 Temmuz 2023 23:42
Gonca sonuçtan memnun

16 Eylül 2023 19:16
"Bana ulasan hanımefendiye teşekkür ederim"