Akıncı sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 00:33

2022 yılında 17.500.00 TL ödeyerek almış olduğum lucea marka avize, aldığım dönemden itibaren sürekli arıza vermeye ve resimde görülen camlar sürekli düşmeye ve kırılmaya başladı. Ürünü satın aldığım Samsun'daki firma bu zamana kadar elinden geldiğince her zaman destek sağladı. Fakat arızalar sıklaşmaya başlayınca Lucea firmasıyla tarafımızca yapılan görüşmede 2022 yılı fiyatıyla ürünü geri alabileceklerini söylediler. Bizde o dönemde dolar kuru 13,50 iken şu anda 32,50 arada olan fark nasıl çözülecek dediğimizde maalesef o konuda yardımcı olamayız denildi. Lucea ismini bu işlerden anlayan çevremdeki dostlarım önerdiği için o dönemde tercih etmiştik. Ama şu an kesinlikle avizeyi söktürdüm ve her türlü platformda mağduriyetimi paylaşıp, gerekli başvuruları yapacağımı söylediğimde Özgür Hanım isimli lucea yetkilisi olduğunu söyleyen hanımefendi istediğinizi yapabilirsiniz gibi absürt bir cevap verdi. Kesinlikle mağduriyetimin giderilmesi için her türlü şikayet hakkımı kullanacağım.

Melis
Melis

Ben de LED lamba almıştım bu tür şikayetleri görünce kutuyu açmadım iade edeceğim

Akıncı
Akıncı

İnanın muhatap dahi bulamazsınız. Firmanın ismi var ama ne kaliteli bir ürün ne de kaliteli bir hizmet bulabilirsiniz. Asla bir daha bu markayı almam tavsiyede etmem.

Tuba sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 22:31
Apliqa Avize Yanıltıcı Ürün Ve Fiyat Politikası
Apliqa Avize Yanıltıcı Ürün Ve Fiyat Politikası

21 Kasım 2023 13:11
Oğuzhan sonuçtan çok memnun

17 Ağustos 2024 22:31
"Satıcı firmayla iletişime geçip çözüm üretildi teşekkür ederim."