Lokman Hekim Hastaneleri Yanlış Yönlendirme Ve Gereksiz İşlemler

23 Aralık 2024 08:50

2 Aralık'ta lokman hekim kadın hastalıklarına gittim. Smear testi verdim. Sonucunda 3 tane ascus çıktı. Doktora sonucu göstermeye gittiğimde hemen ''Clas 3 ascus çıkmış. Hpv ve kolposkopi eşliğinde servikal biyopsi yapılması gerekiyor'' dedi. Hpv testini sorduğumda 7 bin tl ücreti olduğunu söyledi. Devlet karşılamıyor dedi. Hpv sonucu çıkmadan da biyopsi yapacaktı bunun içinde yatış yapmam gerektiğini söyledi. Ağrılı bir işlem değil hemen gidersin dedi. Peki neden yatış yapmam gerektiğini sorduğumda prosedür gereği olduğunu söyledi. Yani ekstra yatış içinde para alacaktı. Ablamla biz bu kadar kolay bir şey olmadığını düşüp çıktık. 12 Aralık'ta devlet hastanesine gittim ve hpv testini orada ücret ödemeden yaptırdım. Ve sonucum negatif çıktı. Hpv sonucu çıkmadan hemen biyopsi yapmak devletin karşıladığı testi karşılamıyor demeniz bu kadar saçmalık olamaz. Sizin yüzünüzden hastanelere de gidemiyoruz artık.

26 Aralık 2024 10:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Sincan Acil Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

19 Ocak 2024 11:33
Lokman Hekim Hastaneleri Sincan Acil Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

Acil Servis İlgisizliği Ve Yetersiz Hizmet

07 Nisan 2025 10:18
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 10:12
Hastane Ücret Politikası Ve İlgisizlik Mağduriyeti
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhisle Eve Gönderilen Hasta Acil Ameliyata Alındı Ödeme İadesi Yapılmadı

19 Temmuz 2025 20:19
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Ankara Hastanesi Sincan Doktor Kötü Tavrı

30 Mayıs 2024 13:14