Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Sincan Acil Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar

Lokman Hekim Hastaneleri Sincan Acil Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İddialar
19 Ocak 2024 11:33

17/01/2024 saat 07:00 sularında Ankara Sincan Lokman hekim hastanesinde Acil'e öksürük yoğun halsizlik ve sırt ağrısıyla başvurdum. Belirttiğim tarihte orada görevli 2 erkek ve 1 kadın doktor tarafından salgın var bir şeyiniz yok denilerek eve gönderilmek istendim. Şikayetlerimin 3 gündür azalmadan devam ettiğimi belirtmeme rağmen "Burası acil çok fazla imkanımız yok" denildi. Bir viral panel çekmek, kan idrar bakmak kimsenin aklına gelmediği için ben talep ettim. Ve nasıl bir acilse bu testlerin saat 10:30 dan önce çıkmayacağını söylediler. Yoğun halsizlik ve ağrılarımdan dolayı orada saatlerce beklemek istemeyip, eve dönmek istediğimde tarafıma "sonuçlarım çıktığında muayene olacağım" yazdırılıp imza attırıldı. 11:15'te öğrendiğim sonuçlara göre viral panel Covid pozitif çıkmış. Ve hastaneyi sayısız arayarak güç bela ulaştığım acil doktoru ben sizin doktorunuz değilim diyerek telefonu yüzüme kapattı. Üstelik hastaneden çıkarken nöbet değişiminin kaçta olduğunu ve beni muayene eden doktor giderse ne olacağını sorduğumda bir sonraki doktorun muayene edeceği söylenmişti. Gelin görün ki hastaneden tek bir görevli Covid pozitif çıkmışsınız demek için aramadı üstüne ben arayıp rapor vermeleri gerektiğini bu halde işe gidemeyeceğimi söylediğimde acil doktoru telefonu yüzüme kapattı. Muayene için 650₺ viral panel için 700₺ gibi bir ücret ödedim. Tek bir hizmet aldığımı düşünmüyorum

23 Ocak 2024 08:13 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Satılmış sonuçtan hiç memnun değil

Hasta Hakları Lokman Hekim Hastanesi

09 Aralık 2023 19:31
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Teşhisle Eve Gönderilen Hasta Acil Ameliyata Alındı Ödeme İadesi Yapılmadı

19 Temmuz 2025 20:19

15 Eylül 2024 23:29

Acil Servis İlgisizliği Ve Yetersiz Hizmet

07 Nisan 2025 10:18
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Ankara Hastanesi Sincan Doktor Kötü Tavrı

30 Mayıs 2024 13:14