Asya sonuçtan memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Randevusu Ve İade Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

21 Aralık 2023 11:51

Lokman Hekim Hastanesi'nde uygun fiyata check-up yapmaya karar verdim. 15/12/2023 Cuma günü ödeme yaptım ve ertesi gün randevu aldım. Yaşlı babamla beraber gittik ancak hastaneyi ve yerini bilen kimseyi bulamadık. Hastaneyi aradığımda tarif edecek, çevreyi bilen bir personel çıkmadı. Konum talep ettiğimde ise kimse göndermedi. 'Gelin alın' dediğimde ise 'gelemeyiz' yanıtını aldım. Yaklaşık 40 dakika etrafta dolaştık. Tüm günüm boşa geçti. Hastane personeli arasında konum hakkında bilgi verebilen olmadı. Ödemiş olduğum ücretin iadesini talep ettim. Ancak 'Bugün Cumartesi, iade işlemi Pazartesi yapılır' denildi. Defalarca aramama, WhatsApp üzerinden yazmama, e-posta göndermeme ve hastanenin internet sayfasından mesaj atmama rağmen para iadem gerçekleşmedi ve geri dönüş yapanlar sadece 'ilgili yere ilettik' diyorlar. Sorunumu çözen bir hastane personeliyle karşılaşmadım. Birçok kişi aradı ancak kimse konuyu takip etmiyor ya da çözüm sunmuyor. Bazı personel saygısız tavırlar sergiliyor ve dinlemiyor. Lokman Hekim Hastanesi'nin bu tavrını anlamakta güçlük çekiyorum. Neden 2800 TL'lik ödemem iade edilmiyor, bir türlü anlayamıyorum. Bu kötü hizmet anlayışı karşısında ne Lokman Hekim Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum ne de başkalarını yönlendireceğim. Şimdiye kadar hiçbir hastaneden bu kadar kötü hizmet almadım. Hiçbir yetkiliyle görüşüp sorunumu çözemedim. Para iadesi için daha ne kadar beklemem gerektiğini merak ediyorum ve sizden acil bir çözüm bekliyorum.

25 Aralık 2023 08:24 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Lazer İşlem Mağduriyeti

13 Mart 2024 16:55

04 Eylül 2023 12:50
Burak sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 19:01

07 Ağustos 2024 19:47