Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Lazer İşlem Mağduriyeti

13 Mart 2024 16:55

Etlik Lokman Hekim Hastanesi'nde lazer sürecim bulunmaktadır. Bu süreci 2020 yılında başlatmıştım. O zaman 8 seans artı 1 yıl işlem garantisi olarak onaylamıştım. O zaman 8 seans için 4 bin tl, artı 1 yıl için de 2 bin tl ödeme yaparak işlemi nakit gerçekleştirdik. Bir yılım yeni doldu; ancak bu bir yıl içinde her ay gitme hakkım olmasına rağmen 'kıllarınız çıkmadı, boş yere gelmeyin, çıkınca biz uzatırız, sonradan yaparız' dediler.
2023 yılında kurban bayramı'nda tatile gittiğim için tenim bronzlaştı. 'bronzlaşmış tene atış yapamayız' dediler ve 2023 temmuz ayından beri 7 aydır kollarıma, bacaklarıma ve göbeğime hiçbir işlem yapmadılar. 'kese yapın, peeling yapın, açılınca işleme alırız' dediler. Her seferinde yüzüme ve diğer bölgelerime gittiğimde sormama rağmen 'sıkıntı yok, sonradan ekleriz' dediler. Temmuz ayında alınan randevuda bir çalışan 'arada kaynamayın' diye not aldı; ancak 7 aydır kollarıma ve bacaklarıma işlem yapılmıyor. Şubat ayında düzeleceğini söylediler. Bugün Lokman Hekim Hastanesi'ni arayıp randevu almaya çalıştığımda telefondaki hanımefendi '1 yılınız bitmiş, o eski kampanyaydı, geçti. Artık gelseydiniz o süre içinde' dedi. Çalışanlar bronzlaştığım için işlem yapmak istemediler, sonradan yapacaklarını not aldılar; ancak hakkım yanıyor.
Yapmadığım seanslar için neden para verdim diye soruyorum; 'vermezdiniz, yapacak bir şey yok, isterseniz başhekimle konuşun' diyor. Peşin para aldılar ve söz verdiler. Ben gidemediğim ve sonradan telafi edeceklerini söyledikleri halde, sürekli her çalışan farklı konuşuyor. N***hanım benim seansıma gireceğimi söyledi ve yapacağını not düştü. Telefondaki hanımefendi 'yanlış söylemiş' diyor. Ben de 'çalışanlarınız doğru bilgi verseydi, ona göre seansım yanmazdı' diyorum; 'bilgi vermişlerdir' diyor. Hiçbir konuda bilgisi yok ve emin olmadan ahkam kesiyor. Ödediğim parasının karşılığı olan 7 ay seansımın işlemini tamamlamak istiyorum. Gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

17 Mart 2024 22:04 (Şikayetten 4 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Neriman
Neriman
18 Mart 2024 12:34

Geri dönüş yapıldı ama sonuç değişmedi ne yazık ki yine mağduriyet yine boşa giden param.

28 Eylül 2023 10:30
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Seanslarında Değişen Uygulama Kararı

19 Haziran 2025 13:22
Şirin sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Lazer Epilasyon Sonrası Ciddi Cilt Sorunları ve Kaba Personel Mağduriyeti

21 Ağustos 2025 15:17