Lokman Hekim Hastaneleri Lokman Hekim Kurtköy Hastanesi

27 Mayıs 2023 11:47

Lokman Hekim İstanbul Kurtköy Hastanesinden Doğum paketi satın aldık.
1. Sorunumuz: Paketi satın alırken seçtiğimiz doktordan memnun olmazsak değiştirebileceğimiz söylendi. Mevcut doktorumuzun ilgisizliği nedeniyle değişiklik talebinde bulunduk. Ancak değişiklik talebimizi 10 gün sonraya ertelediler ve sonraki muayenemiz için 10 gün daha beklemek zorunda kaldık.
2. Sorunumuz: Hamilelik süreci içerisinde böbrek ultrasonu muayenesi olmamız gerektiği söylendi, aynı hastaneden doktorumuzun asistanı bilgisi dahilinde böbrek ultrasonu için randevu aldık, randevuya gittiğimizde ise normalde doğum paketi içerisinde olan kontrol için, son muayene üzerinden 10 gün geçtiği ve bu kapsamda paket içerisinde olmadığı söylendi. Başka bir gün için muayene randevusu oluşturursak, bunun SGK kapsamında hakkımızda yanmadan olacağı söylendi. Arkamıza baka baka geri döndük.
Kısacası, hastane bizi sürekli yanlış yönlendiriyor, paket satın alırken verdikleri bilgiler, muayene sırasındaki diğer kontrol süreçleri hakkında. Ve bu durumu da yasal olarak uygun bir çerçeveye uyduruyorlar. Ancak satınalırken veya süreç içinde yönlendirirken böyle olursa şu olur, şu durumda böyle olur vb. Bilgilendirme yapmıyorlar. Bu konuda bilerek ya da iş bilmemelerinden dolayı sürekli mağdur oluyoruz.
Aynı hastane eskiden Adatıp Hastanesi olarak hizmet veriyordu ve yıllarca memnuniyetle hizmet aldık, ancak Lokman Hekim Hastanesi olduktan sonra hastanenin dizi film çekimleri için film stüdyosu olarak hizmet verdiğini düşünüyorum.

31 Mayıs 2023 11:25 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Kurtköy Lokman Hekim Doktor İlgisizliği

29 Nisan 2024 11:55

17 Temmuz 2023 20:50
Lokman Hekim Hastaneleri Lokman Hekim Hastanesinde Yaşadığımız Ücret Anlaşmazlığı

Doğum Paketi Ücreti Haksızlığı

21 Ekim 2024 15:23