Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Hastane MR Hizmet Bedeli Ve Bölgesel Fiyat Farklılıkları

06 Mart 2024 22:22

01 Mart Cumartesi günü Lokman Hekim Akay Hastanesinde ortopedi bölümüne muayene oldum. Doktorumun emar istemi üzerine emar randevusu oluşturdum ve 06 Mart Çarşamba günü MR görüntülüme randevum için gittiğimde benden hizmet bedeli olarak 2331 TL ücret ödemesi aldılar. Arkadaşım daha aynı bölüme aynı hastanenin Sincan şubesinde 1400 küsur tl emar ücreti öderken bölgesel farklılığın kurumsallık anlayışına uymadığını görmüş oldum. Arada ki fark 300-400 TL kadar bile değil (ona da razı olacağım yani), bu kadar uçurum bir farkı kabul edemiyorum. Kurumsal bakış açısına uymayan bu hizmetten son derece şikayetçiyim. Ayrıca 15 dakika'lik işlem için bu kadar ücret alıp bana raporun 3 gün sonrasında çıkacağı ifade ediliyor. Bu kadar para veriyorum hizmet alıyorum, ayağımda belki çatlak belki kırık var bilmiyorum 3 iş GÜNÜ'de bekletiliyorum. Asla kabul edilir bir durum değil, ücret durumu ile ilgili de mutlaka Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

11 Mart 2024 08:45 (Şikayetten 4 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Koray sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Olmayan Hizmete Fazla Ücret

15 Kasım 2023 15:28